{ Μουσική }

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης στο Θέατρο Αυλαία (update Αναβάλλεται)

Secret Concert «Η ψυχή της φωνής»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης στο Θέατρο Αυλαία (update Αναβάλλεται)

Χώρος: Θέατρο Αυλαία
Διεύθυνση: Τσιμισκή 136, Πλατεία ΧΑΝΘ, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Αυλαία
Τιμή: από 20.00
Ποιοι: Κωσταντίνος Τσαχουρίδης
Πότε: 23/03/2020
Ώρα έναρξης: 21:30
update - αναβάλλεται

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης στο Θέατρο Αυλαία με το Secret Concert «Η ψυχή της φωνής»

Μία τραγουδιστική εξομολόγηση, βασισμένη σε ανεπηρέαστες επιλογές, με κύριο στόχο να αγγίξει την ψυχή της φωνής του κάθε ακροατή της βραδιάς. Τραγούδια που λίγο πολύ όλοι αγαπήσαμε, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα ακούμε και τόσο συχνά, συνθέτουν το τοπίο αυτού του secret concert.

Αντισυμβατικός και απρόσμενος, ο Κωνσταντίνος ανήκει σε εκείνους τους τραγουδιστές που δύσκολα μπορεί κάποιος να κατηγοριοποιήσει. Άλλωστε «ψυχή και σώμα» το έχει αποδείξει πως ο ήχος δεν έχει σύνορα.

Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης
«Η ψυχή της φωνής»
Secret Concert
Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ώρα 21.30
Στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

Μία μουσική συνάντηση με τα δικά του μυστικά «θέλω».

Συντελεστές:
Αντώνης Σαρακατσιάνος / Πιάνο-Ενορχήστρωση
Κων/νος Παπαδόπουλος / Τζουρά, μπουζούκι
Γεώργιος Σκηπητάρης / Καβάλ, Κλαρίνο
Ιορδάνης Κουμαρτζής / Κόντρα Μπάσο
Ιωάννης Πούλιος / Κιθάρα, λαούτο
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου / Κρουστά
Ιάσων Γερεμτζές / κρουστά

Ιωάννης Ιωαννίδης, Κώστας Πατρίκας / ηχοληψία
Φωτισμοί / Γεώργιος Καρανασιόπουλος
Φωτογραφία-Δημιουργικό / Δημήτρης Κοντσίδης, Κ. Πατρίκας

Ο Κωσταντίνος Τσαχουρίδης γεννήθηκε στη Βέροια. Το 1996 κερδίζει το πρώτο πανελλήνιο βραβείο ερμηνείας παραδοσιακής μουσικής και με υποτροφία της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Goldsmiths (πτυχίο, μεταπτυχιακό) ενώ τελειώνει με άριστα τη διδακτορική του διατριβή ως υπότροφος του ιδρύματος Michael Marks Charitable Trust. Το 2004 αρχίζει την συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα στη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ Τα Παιδιά της Νιόβης και ακολουθούν τα ορατόρια Κοσμάς ο Αιτωλός και Απόστολος Παύλος, καθώς και η μουσική μονογραφία Άγιες Μνήμες. Το 2005 βραβεύεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Λονδίνου (Hellenic Foundation) ως «ο πιο υποσχόμενος νέος Έλληνας καλλιτέχνης του Λονδίνου» και το 2006 αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής και σολίστας στο 21ο Διεθνές Βυζαντινό Συνέδριο του Λονδίνου με πατρόνα τον Πρίγκιπα Κάρολο. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος παραστάσεων, ηχογραφήσεων και σεμιναρίων καθώς και στο Βυζαντινό Φεστιβάλ του Λονδίνου ερμηνεύοντας το ειδικά γραμμένο έργο του Sir John Tavener Μοιρολόι για την Κωνσταντινούπολη. Από το 2008 έως σήμερα υπήρξε εμπνευστής και παραγωγός των παραστάσεων «Ψυχή & Σώμα» αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο ρεπερτόριο μουσικής σε σημαντικά κέντρα πολιτισμού του δυτικού κόσμου αλλά και της Μέσης Ανατολής. Από τον Σεπτέμβριο του 2008-2014 διετέλεσε Επισκέπτης Βοηθός Ερευνητή στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2010 διδάσκει ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας της Ελλάδος. Τέλος, είναι κάτοχος μεταδιδακτορικού διπλώματος (2015) με βαθμό άριστα.

Πληροφορίες
Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)
Τηλέφωνο: 2310 230013
Ημέρα & ώρα: Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 21.30
Εισιτήρια: 25 ευρώ Α ζώνη, 20 ευρώ Β ζώνη
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία, Ticketservices.gr, tickets.public.gr & στα καταστήματα Public

 

Το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, αναστέλλει τη λειτουργία του για τις επόμενες 15 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ