{ Μουσική }

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Χώρος: Μονή Λαζαριστών
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, 56430
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μονή Λαζαριστών
Τιμή: από 15.00
Ποιοι: Μάριος Φραγκούλης, Μυρτώ Βασιλείου
Πότε: 11/07/2019
Ώρα έναρξης: 21:30

Στη «Γαλάζια Λίμνη» του, μας προσκαλεί να πάμε «βόλτα» ο Μάριος Φραγκούλης και οι συνεργάτες του.

Στη «Γαλάζια Λίμνη» του, μας προσκαλεί να πάμε «βόλτα» ο Μάριος Φραγκούλης και οι συνεργάτες του και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 21.30, στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών
 
Ο Μάριος θα παρουσιάσει τραγούδια από την  “Γαλάζια Λίμνη” το νέο του cd που κυκλοφορεί από την MINOS EMI/UNIVERSAL υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά και αγαπημένα τραγούδια  από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο, φτιάχνοντας μια ιστορία με κινηματογραφική πλοκή που θα σας συναρπάσει. Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου.

Μάριος Φραγκούλης
«Γαλάζια Λίμνη»
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη:
Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.30
Ανακοίνωση της εταιρίας The Optimists Production:
Η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, που δεν μπόρεσε να γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου λόγω καιρικών συνθηκών, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Η προπώληση για τη νέα ημερομηνία θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή που δείξανε οι φίλοι του Μάριου Φραγκούλη που δεν μπόρεσαν να δουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο πριν από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης.

Η πρόθεση μας ήταν και είναι η εξυπηρέτηση του κοινού καθώς και η ασφάλειά του κατά την διάρκεια της συναυλίας. Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν χθες από έκτακτο καιρικό φαινόμενο έκαναν αδύνατη τη διεξαγωγή της. Σας ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την χθεσινή ταλαιπωρία σας και σας υποσχόμαστε μια μελωδική εμπειρία την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:30.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 θα υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής εισιτηρίων (φυσικών, ηλεκτρονικών, κλπ). Για τις διαδικασίες επιστροφής ή για απορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα στο facebook: The Optimsts Production, ή μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  [email protected] Και τηλεφωνικά στο 6987221007. Η προπώληση συνεχίζεται στα ίδια σημεία καθώς και ηλεκτρονικά στο viva.gr για τη νέα ημερομηνία.

Τιμή εισιτηρίου:
17 ευρώ (προπώληση), 19 ευρώ (ταμείο), 25 ευρώ* (αριθμημένες θέσεις μπροστά στη σκηνή), 15 ευρώ  (ανέργων, μαθητών, ΑμεΑ - μόνο στο ταμείο)
*Οι αριθμημένες θέσεις διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, στα Seven Spots & στα καταστήματα Wind

Σημεία Προπώλησης:
- Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)
- Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε. (Πλατεία Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο)
- Σάρωθρον, Ηλιοτρόπιο (Κέντρο)
- Ελιά λεμόνι (Μπότσαρη)
- Διώροφον (Καλαμαριά)
- Jollity (Εύοσμος)
- Στα καταστήματα Seven Spots και WIND
- Ηλεκτρονικά στο viva.gr και στους συνεργάτες του

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ