Ζορπίδης: Να στηριχθούν οι επαγγελματίες που επλήγησαν από τα έργα του Μετρό

Ο Μιχάλης Ζορπίδης νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε

Ιδιαίτερη τιμή για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτελεί η ανάδειξη του προέδρου του κ. Μιχάλη Ζορπίδη στη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του μεγαλύτερου εκθεσιακού φορέα της Ελλάδας, της ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.

Ο κ. Ζορπίδης εξελέγη σχεδόν παμψηφεί καθώς έλαβε 12 θετικές από τις 13 ψήφους των μελών του Δ.Σ. ενώ υπήρξε και ένα λευκό, αντικαθιστώντας τον κ. Αστέριο Τσουκαλά, ο οποίος ανέλαβε χρέη Γενικού Γραμματέα της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου.

Ο κ. Ζορπίδης σε δήλωση του ανάφερε «Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου, αναδεικνύοντας με ως αντιπρόεδρο του μεγαλύτερου και ιστορικότερου εκθεσιακού φορέα της χώρας μας.
Θα εργαστώ και από αυτή τη θέση, όπως πράττω άλλωστε επί δεκαετίες, για το καλό της Θεσσαλονίκης, τη βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος της πόλης, της αγοράς και φυσικά για το συμφέρον του επιχειρείν και την αναβάθμιση των επαγγελματιών που μέσα από τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στοχεύουν σε ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εταιρικού τους brand».

Η τιμητική θέση που κατέλαβε ο κ. Ζορπίδης, γνωστοποιήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του σώματος.


Θεσσαλονίκη 27 Απριλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως