Ο μικρός Ραφαήλ με τη μητέρα του Μαρία

Ο μικρούλης Ραφαήλ από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης μας χρειάζεται όλους!

ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η συγκίνηση όλων μας είναι πολύ μεγάλη !!! Τα χαμόγελα αυτά που βλέπουμε είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς !!! Ο μικρός Ραφαήλ και ο αδερφουλης του, ο Χρήστος, ανοίγουν άλλο ένα δεματάκι-χαράς που έλαβαν σήμερα !!! Ένα παιχνίδι , ένα πιάτο φαγητό ακόμη και αυτά που θεωρούνται απλά, για κάποια παιδιά δεν είναι δεδομένα … Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλους σας που συμμετέχετε στην δράσεις μας ενεργά και για ακόμη μια φορά, μέσα σε λίγες ημέρες καλύψαμε τις ανάγκες μιας οικογένειας!!! Οι λογαριασμοί θα εξοφληθούν, τα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο θα γεμίσουν από αύριο … Ο πατέρας της οικογένειας ήδη έχει βρει εργασία μέσα από την έκκληση μας!!! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ οποίος εργοδότης από τη Θεσσαλονίκη μας παρακολουθεί και θέλει να προσφέρει μια θέση εργασίας απογευματινή και για την μανούλα να επικοινωνήσει μαζί μας!!!
_____________________________________________________________________

Ο μικρούλης Ραφαήλ από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, είναι μόνο 6 χρόνων και θα πρέπει να υποβληθεί στο ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο για την αποκατάσταση της καρδιάς του.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Παιδική Χαρά” κάνει έκκληση μέσω του cityportal.gr  ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια και να βρεθεί μια απογευματινή δουλειά για την κ. Μαρία,  μητέρα του μικρούλη Ραφαήλ. 

Όπώς αναφέρει στο cityportal η εκπρόσωπος τους οργανισμού κ. Μανισιώτη, από τότε που γεννήθηκε ο μικρός Ραφαήλ, δίνει μάχη για να ζήσει … Μόλις 18 ημερών εμφάνισε ανεξήγητο πυρετό και ανακαλύψανε πρόβλημα με την καρδιά. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 μπαλονάκια μαζί με καθετηριασμό. Ο γολγοθάς της οικογένειας όμως δεν τελειώνει εδώ … ο Ραφαήλ πρέπει κάθε χρόνο να κάνει επέμβαση μπαλονάκι μέχρι να γίνει 12 χρόνων! Οι γονείς του ζούνε με το άγχος, όπως τους έχουν ενημερώσει οι γιατροί  πως στην ηλικία των 12 χρόνων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς!

Ο Ραφαήλ πρέπει να διατηρήσει την υγεία του σε πολύ καλό επίπεδο και να παίρνει βάρος για να είναι σε κατάσταση να κάνει τα ετήσια χειρουργεία του. Ωστόσο, η άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν τους επιτρέπει να προσφέρουν ούτε αυτό στο παιδί τους ! Ο μικρός μας Ραφαήλ ήταν πάλι στο νοσοκομείο … δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έπρεπε να κάνει «μάσκα». Επειδή δεν τρέφεται σωστά αν κατορθώσει να «βάλει» ένα κιλό το χρόνο είναι θαύμα…

Ο μικρούλης Ραφαήλ

Το σπίτι της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση, χωρίς θέρμανση και μάλιστα κινδυνεύουν να τους κόψουν το νερό και το ρεύμα με τους απλήρωτους λογαριασμούς να έχουν φτάσει σε ποσά που δεν μπορούν να καλύψουν! Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και ετοιμάζεται για το τέταρτο χειρουργείο του.

Η οικογένεια ζητά την ΑΜΕΣΗ στήριξη  όλων μας.

Ο μικρός Ραφαήλ

Από την έναρξη της εκστρατείας της ομάδας ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, βρέθηκε δουλειά για τον μπαμπά του Ραφαήλ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ όποιος εργοδότης μας παρακολουθεί και θέλει να βοηθήσει, να δώσει  μια απογευματινή εργασία στη μανούλα

Για επικοινωνία με την οικογένεια στείλτε μήνυμα inbox στη σελίδα: https://www.facebook.com/paidikihara

 • Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους
  παρακάτω λογαριασμούς :
  ALPHA BANK
  IBAN : GR9401407010701002002029468
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
 • Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις
  αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
  PayPal
  https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
  Για κατάθεση από εξωτερικό:
  IBAN : GR9401407010701002002029468
  BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
  BIC : CRBAGRAA
  BRAND’S NAME : 701
  ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε είτε με μήνυμα inbox
είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την
απόδειξη της δωρεάς σας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως