Ο Μπουτάρης στηρίζει την υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε μέσω βίντεο την επίσημη υποστήριξή του στον Σπύρο Πέγκα και την κίνηση πολιτών “Θεσσαλονίκη Για Όλους”, για τη δημαρχία της πόλης.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπουτάρης επεσήμανε την ανάγκη για αλλαγή στη Θεσσαλονίκη: “Όλοι ζούμε τη σημερινή χαοτική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Μόνον ο κ. Ζέρβας και η παρέα του δεν την καταλαβαίνουν γιατί απλά ζούνε στον δικό τους κόσμο. Η ανικανότητα, η τεμπελιά και ιδίως η αδιαφάνεια έχουν ξεπεράσει πια κάθε όριο και οδήγησαν την πόλη, πολλά χρόνια πίσω”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως “εμείς σαν Πρωτοβουλία δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα τέλεια, όμως κανείς δεν μπορεί να μας καταλογίσει ότι τεμπελιάσαμε ή ότι ήμασταν αδιαφανείς ή δεν προσπαθήσαμε για το καλύτερο”.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Σπύρου Πέγκα, ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης στον τομέα του Τουρισμού, επί Δημαρχίας Μπουτάρη. “Τον Σπύρο τον ξέρω πολλά χρόνια, συνεργαστήκαμε προκειμένου να καταστήσουμε την πόλη, διεθνώς γνωστή, εφαρμόζοντας την διπλωματία των πόλεων. Πιστεύω, τα αποτελέσματα είναι δεδομένα και είναι κυρίως οικονομικά, ότι τα καταφέραμε. Στηρίζω τον Σπύρο Πέγκα, στην προσπάθειά του να αναλάβει ως δήμαρχος τη διοίκηση αυτής της πόλης”, είπε και ξεκαθάρισε πως είναι σίγουρος ότι με τις ικανότητές του, τις γνώσεις του και την εμπειρία που απέκτησε θα τα καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλον.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως