Ο νέος Superman θα είναι μαύρος!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως Warner Bros και DC σχεδιάζουν τη νέα ταινία για τον Superman. Ήδη, έχει βρεθεί ο σεναριογράφος στο πρόσωπο του γνωστού συγγραφέα TaNehisi Coates, ενώ ο δημοφιλής σκηνοθέτης J.J. Abrams θα συμμετέχει στην παραγωγή. Τώρα, έρχεται το Hollywood Reporter για να «ρίξει φως» και να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία αυτή που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Αρχικά, αναφέρεται πως ο νέος Superman θα είναι μαύρος και εκτός αυτού, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει μαύρος σκηνοθέτης. Όσον αφορά τον ηθοποιό, οι πιθανότητες λένε πως θα δούμε μία επιλογή ενός σχετικά άγνωστου προσώπου, που θα γίνει γνωστός μέσα από το σπουδαίο ρόλο του, όπως συνέβη και με τους προηγούμενους δύο «Superman», Henry Cavill και Brandon Ruth. Σχετικά με τον σκηνοθέτη, υπάρχουν σκέψεις τόσο για επιλογή ενός καταξιωμένου, όπως ο Barry Jenkins ή ο Ryan Coogler, όσο και ενός ανερχόμενου, ο οποίος θα βοηθηθεί από τον J.J. Abrams.

Παράλληλα, η ιστορία της νέας ταινίας φαίνεται πως θα βασιστεί στα comics του Superman, ακολουθώντας την κλασσική ιστορία του υπηρήρωα που έρχεται από τον Krypton στη Γη. Μια πιθανότητα μάλιστα είναι να δούμε την πλοκή να εξελίσσεται στον 20ο αιώνα. Όπως και να έχει, το σενάριο της νέας ταινίας θα είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε έχουμε ακόμα καιρό για περισσότερες πληροφορίες.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως