{ Επιχειρηματικότητα }

Ο Όμιλος TITAN γίνεται μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και Σκυροδέματος


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

 Ο Όμιλος TITAN γίνεται μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και ΣκυροδέματοςΜέσω της συμμετοχής του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ισχυροποιεί τη δέσμευσή του για ενεργή σύμπραξη με πρωτοβουλίες συνεργασίας που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Όμιλος TITAN έγινε μέλος της πρόσφατα ιδρυθείσας Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και Σκυροδέματος (Global Cement and Concrete Association – GCCA, https://gccassociation.org/), ενός διεθνούς οργανισμού με σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση της συνεισφοράς του κλάδου τσιμέντου και σκυροδέματος στην αειφόρο δόμηση.
 
Μέσω της συμμετοχής του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ισχυροποιεί τη δέσμευσή του για ενεργή σύμπραξη με πρωτοβουλίες συνεργασίας που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων στη βιώσιμη ανάπτυξη.
 
Η Παγκόσμια Ένωση Τσιμέντου και Σκυροδέματος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 φιλοδοξώντας να αποτελέσει μία αξιόπιστη «φωνή» εκπροσώπησης του κλάδου και πηγή έγκυρης πληροφόρησης για θέματα αειφόρου δόμησης. Με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο, η Ένωση θα συμπληρώνει και θα υποστηρίζει το έργο των εθνικών και περιφερειακών κλαδικών ενώσεων. Από τον Ιανουάριο του 2019, η Παγκόσμια Ένωση Τσιμέντου και Σκυροδέματος θα αναλάβει τις δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον κλάδο Τσιμέντου (CSI), σε συνέχεια στρατηγικής συμφωνίας με το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (WBCSD).
 
Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με περισσότερα από 110 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε δέκα χώρες, σε πέντε ηπείρους. Καθόλη την διάρκεια της ιστορίας του επεδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ