{ Τελευταία νέα }

Ο Παναγιώτης Φασούλας εξομολογείται: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου

 

Κατηγορίες: Επώνυμοι

Ο Παναγιώτης Φασούλας εξομολογείται: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μουΟ Παναγιώτης Φασούλας εξομολογείται: Με άλλαξε η περιπέτεια υγείας του γιου μου

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και στα ''Μεσάνυχτα''  της Δευτέρας μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας για την περιπέτεια υγείας του γιου του.
Μια περιπέτεια, που όπως είπε, άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Μάσας Φασούλα.
Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε ότι ''περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor''.
''Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει'' συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Παναγιώτης Φασούλας. ''Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε''.
''Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε'' πρόσθεσε, o θρύλος του μπάσκετ.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ