{ Τελευταία νέα }

Ο Παντελής του MasterChef προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Ο Παντελής του MasterChef προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο τουΟ Παντελής Βούρος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef προσέλαβε τον συμπαίκτη του Ζαχίρ Γιαβαρί

Ο Παντελής Βούρος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, διατηρεί εστιατόριο στην Κάλυμνο. Πρόσφατα προσέλαβε τον Ζαχίρ Γιαβαρί, μετανάστη από τον Αφγανιστάν, που επίσης γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef. H pροσωπική ιστορία του Ζαχίρ είχε συγκινήσει τόσο τους κριτές και τους συμπαίκτες του, όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 

«Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη», έγραψε στο πρoσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βούρος προκαλώντας τον ενθουσιασμό των followers του που γνωρίζουν τη στενή σχέση των δύο παικτών.     

Ο Ζαχίρ, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον πρώην συμπαίκτη του και νυν συνεργάτη του με μία ανάρτησή στο Instagram. «Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για τη συνεργασία», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία με όλους τους εργαζόμενους στην είσοδο του εστιατορίου.  

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ