{ Μουσική }

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Χώρος: ΕΣΗΕΜ-Θ
Διεύθυνση: Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω ΕΣΗΕΜ-Θ
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Παρασκευάς Θεοδωράκης
Πότε: 11/07/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορφωτικό ίδρυμα Ένωσης συντακτών ημερησίων εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης)

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το On the Road Live, με το συγκρότημα On the Road.
Συμμετέχει στο τραγούδι «Ηπειρώτικο Μοιρολόι», του δίσκου «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» του Φίλιππου Πλιάτσικα, στο δίσκο του θεατρικού έργου «Με τον Αίσωπο εκδρομή» του Γιώργου Φραντζολά και στο τραγούδι «Μέλισσα», του δίσκου «Όλα είναι αλλού» των Βαγγέλη Κοντόπουλου και Χρήστου Θηβαίου. Ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του στην παράσταση – αφιέρωμα στον Νικόλα Ασιμο στον Σταυρό του Νότου και σε άλλες μουσικές σκηνές μαζί με τους : Βασίλη Παπακωνσταντίνου – Χρήστο Θηβαίο και Λεωνίδα Κακούρη….

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης, γνωστός για την αμεσότητα των στίχων του και της μουσικής του,  μεταμορφώνει την ωραία μας  βραδιά σε μια χαρούμενη φιλική συγκέντρωση, όπως οφείλει να κάνει και το ίδιο το τραγούδι.
Μας ταξιδεύει μουσικά  παρουσιάζοντας   μια ξεχωριστή  παράσταση γεμάτη ήχους και χρώματα, βασισμένη στην  δισκογραφική δουλειά του  «Λευκά Πανιά» και  σε τραγούδια που αγαπά και θέλει να μοιραστεί μαζί μας.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ
(Μορφωτικό ίδρυμα Ένωσης συντακτών ημερησίων  εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης)
Στρατηγού Καλάρη 5, περιοχή Λευκός Πύργος
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσoδος ελεύθερη.
Πληροφορίες : 2310 243 575 (μέχρι τις 17:00)
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ