{ Τελευταία νέα }

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ, για την κατάρρευσή του στον Alpha και τις δραματικές στιγμές που έζησε

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ, για την κατάρρευσή του στον Alpha και τις δραματικές στιγμές που έζησεO Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ.

 O Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ.
Από το γραφείο του σπιτιού του, ο Πέτρος Τατσόπουλος περιέγραψε όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε πεσμένος στο έδαφος του στούντιο, τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του νομίζοντας πως πεθαίνει, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.
Αναφέρθηκε μάλιστα και στη στιγμή που ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης τον άνοιξε σχεδόν ξύπνιο την ώρα που ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε.
«Ήταν προγραμματισμένο να βγούμε μετά τον Γιάννη Λύρα, τον πλαστικό χειρουργό. Αν είχε μιλήσει πριν από εμάς, θα είχε φύγει. Με τον Δημήτρη Βίτσα υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα θερμό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος έντασης στο στούντιο. Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσε ο Βίτσας, ένιωσα μια πολύ δυνατή και έντονη μαχαιριά στο στήθος. Πανικοβλήθηκα και τους είπα τι ότι ένιωσα έναν πόνο και να μου επιτρέψουν να αποχωρήσω.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ