26.7 C
Thessaloniki
30.3 C
Athens

Ο πιο σύντομος δρόμος για την επιτυχία είναι η Διαγώνιος

Τα φροντιστήρια Διαγώνιος από το 1987 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη (και από το το 2004 στην Καλαμαριά) προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους μαθητές του. Οι επιτυχίες που καταγράφει το φροντιστήριο εδώ και 35 χρόνια δεν είναι αποτέλεσμα ενός απρόσωπου και τυποποιημένου μαθήματος. Δίνεται τεράστια έμφαση στην προσωπική επαφή μεταξύ μαθητών και καθηγητών προσαρμόζοντας την διδασκαλία αλλά και την συνολική καθοδήγηση στις ανάγκες του κάθε μαθητή  ξεχωριστά. Επιδίωξη της διεύθυνσης και των καθηγητών του φροντιστηρίου είναι οι μαθητές τους να μάθουν να αγαπάνε τις επιστήμες και να εκτιμήσουν την αξία της γνώσης. Το αποτέλεσμα έρχεται από μόνο του σαν φυσικό επακόλουθο όταν δείξεις στα παιδιά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν! «Φτάσε εκεί που δεν μπορείς» έγραφε ο Καζαντζάκης και η φράση αυτή είναι οδηγός της Διαγωνίου για τις επιδόσεις των μαθητών!

Διαγώνιος

Από την Α’ λυκείου μεχρί την Γ’ λυκείου και τις πανελλήνιες εξετάσεις και για τους μαθητές όλων των ομάδων(κατευθύνσεων) αλλά και για τους μαθητές του ΕΠΑΛ το φροντιστήριο ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ προσφέρει προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλα τα επίπεδα μαθητών. Ομογενείς και απόφοιτοι επίσης εμπιστεύονται την ΔΙΑΓΩΝΙΟ κάθε χρόνο και γίνονται ειδικά τμήματα για μαθητές γυμνάσιου, κατόπιν συνεννόησης.

Οι εξετάσεις και οι επιδόσεις των μαθητών δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο του φροντιστηρίου,είναι σίγουρα μεγάλο κομμάτι της δουλείας τους, όμως βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και στους γονείς τους σε πολλά επίπεδα! Η ψυχική ηρεμία και η καθοδήγηση των μαθητών και των γονέων τους είναι  σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους. Παρέχονται φυσικά και συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ διαμορφώνουν και τα μηχανογραφικά δελτία των μαθητών τους. Στον ευρύχωρο και σύγχρονο χώρο τους και σε ένα τριώροφο κτίριο αποκλειστικής χρήσης του φροντιστηρίου στην Πασαλίδη 89 – 91 στο κέντρο της Καλαμαριάς πραγματοποιούνται τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα με τους μαθητές μας αλλά και οι συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών. Το φροντιστήριο πραγματοποιεί 2 μεγάλες ενημερώσεις γονέων μέσα στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς όπου ενημερώνει αναλυτικά τους γονείς για την πορεία και επίδοση των παιδιών! Φυσικά οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι στην διάθεση των γονέων οποιαδήποτε ώρα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Κάθε Κυριακή οι μαθητές εξετάζονται στον χώρο του φροντιστηρίου σε 3ωρα διαγωνίσματα σε όλα τα μαθήματα όπου ελέγχεται η πρόοδος των μαθητών αλλά επιπλέον γνωρίζουν και οι μαθητές τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Διαγώνιος

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται πιστά στους χώρους του φροντιστηρίου! Εφόσον όμως προκύψει ανάγκη το φροντιστήριο είναι έτοιμο να υλοποιήσει τα μαθήματα και απο απόσταση με χρήση ψηφιακών μέσων(τηλεκπαίδευση).

Διαγώνιος

Το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου αποτελείται απο μια ομάδα πλήρως καταρτισμένων ,έμπειρων αλλά και νέων καθηγητών που ασχολούνται εντατικά με το αντικείμενο τους και έχουν εμπειρία από εξετάσεις φροντίζοντας παράλληλα να ενημερώνονται και να εξελίσσονται συνεχώς σε θέματα παιδείας  τεχνολογίας αλλά και πάνω στο αντικείμενο τους. Επιδίωξη του  φροντιστηρίου είναι να ακολουθεί συνεχώς και να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες αλλά και τάσεις που δημιουργούνται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Κοιτώντας και προγραμματίζοντας το αύριο και τις απαιτήσεις του ο επι μια 25ετία διευθυντής του φροντιστηρίου κύριος Νίκος Σαμαράς έχει πλέον δίπλα του στην διεύθυνση του φροντιστηρίου τους κυρίους Φλώρο Βασίλειο και Θεόφιλο Γραμματικόπουλο.

Το φροντιστήριο λειτουργεί καθημερινά 10.30- 13.30 και 17.30- 21.00 στην Πασαλίδη 89 – 91 στην Καλαμαριά.

Διαγώνιος

Κλείστε το ραντεβού σας, για περισσότερες πληροφορίες και μιλήστε άμεσα με έναν άνθρωπο του φροντιστηρίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310417800
Επισκεφθείτε το site www.diagonios-kalamaria.gr
Facebook

 

Διαβάστε επίσης: Νηπιακός Κήπος: Μάθηση με παιχνίδια, χαμόγελο και χαρά

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
26.6 ° C
28.3 °
23.7 °
67 %
0.5kmh
0 %
Δε
26 °
Τρ
29 °
Τε
22 °
Πε
22 °
Πα
24 °