Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ

O πρίγκιπας Χάρι απειλεί με μηνύση την βρετανική κυβέρνηση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Mail on Sunday, ο πρίγκιπας Χάρι απειλεί την βρετανική Κυβέρνηση με μήνυση για στέρηση της απαραίτητης προστασίας της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ και του ίδιου. Με πληροφορίες να θέλουν τον πρίγκιπα να ακολουθεί την νομική οδό εναντίον της Κυβερνήσεως εφόσον δεν δοθεί η απαραίτητη προφύλαξη της οικογένειας του κατά την είσοδο τους στην Μεγάλη Βρετανία.

Με τον εκπρόσωπο τύπου του πρίγκιπα να αναφέρει σε επίσημη του δήλωση: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex χρηματοδοτούν προσωπικά μία ιδιωτική ομάδα προστασίας για την οικογένειά τους, ωστόσο αυτή η ομάδα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απαραίτητη αστυνομική προστασία που απαιτείται με κάθε παρουσία τους στη Μεγάλη Βρετανία. Με την απουσία τέτοιας προστασίας, ο Πρίγκιπας Harry και η οικογένειά του είναι αδύνατον να επιστρέψουν στο σπίτι τους».

Διαβάστε επίσης-Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου αποποιήθηκε τους τίτλους του

«Ο Πρίγκιπας Harry παραμένει μέλος της βασιλικής οικογένειας, το ίδιο και οι απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειας του ενώ παραμένει πρόθυμος να καλύψει ο ίδιος τα κόστη, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι Βρετανοί φορολογούμενοι καθώς ο σκοπός του είναι απλός: να διασφαλίσει την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του εφόσον βρεθούν στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε τα παιδιά του να μπορέσουν να γνωρίσουν την πατρίδα του».

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως