Site icon Cityportal.gr

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ψεκάζει τους δημοσιογράφους με απολυμαντικό χεριών για να αποφύγει ερωτήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayuth Chan-ocha άφησε τους δημοσιογράφους έκπληκτους διακόπτοντας τη δική του συνέντευξη Τύπου για να τους ψεκάσει με απολυμαντικό χεριών σε μια προσπάθεια να αποφύγει κάποιες “δύσκολες” ερωτήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Prayuth βρίσκεται υπό πίεση, καθώς τρεις από τους υπουργούς του φυλακίστηκαν την περασμένη εβδομάδα και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου έδειξε να είναι ενοχλημένος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις κενές θέσεις του υπουργικού συμβουλίου. Η φυλάκιση των υπoυργών οφείλεται σε ανταρσία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που είχαν ξεσπάσει στη χώρα πριν 7 χρόνια.

Μάλιστα ο Πρωθυπουργός έδειξε κάπως θυμωμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όταν ερωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποια λίστα υποψηφίων για τις κενές θέσεις υπουργικού συμβουλίου.«Υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσετε;», είπε ο Prayuth,από το το βάθρο και φεύγοντας από αυτό πήρε ένα μικρό μπουκάλι με απολυμαντικό, όπου περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους άρχισε να τους ψεκάζει!

Ο κ. Prayuth, πρώην ηγέτης του στρατιωτικού πραξικοπήματος, είναι γνωστός για τα κωμικά του σχόλια στα μέσα ενημέρωσης, αλλά επίσης και για χειροδικίες σε δημοσιογράφους.

Πηγή: theguardian.com, CNN

Exit mobile version