{ Θέατρo }

«Ο Ψαροτρομάρας» και «Παραλίγο Βεζύρης» στο Θέατρο Σοφούλη

Ο Ψαροτρομάρας από την Κρήτη, επιστρέφει με νέα περιπέτεια!


Κατηγορίες: Θέατρο | Παιδικές παραστάσεις

«Ο Ψαροτρομάρας» και «Παραλίγο Βεζύρης» στο Θέατρο Σοφούλη

Χώρος: Θέατρο Σοφούλη
Διεύθυνση: Τραπεζούντος 5 - Σοφούλη Καλαμαριά, 55131
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Σοφούλη
Τιμή: από 8.00

Πότε: 07/09/2019 - 08/09/2019
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 18:00
Κυριακή: 11:30 και 18:00

«Ο Ψαροτρομάρας» και «Παραλίγο Βεζύρης» Δύο έργα από το Κουκλοθέατρο Κρήτης Σαββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 18.00 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 και στις 18.00 στο Θέατρο Σοφούλη

Το Κουκλο-Θέατρο Κρήτης ξαναχτυπά και ανοίγει φέτος πρώτο την αυλαία της παιδικής σκηνής του Θεάτρου Σοφούλη με δύο έργα! Το Σάββατο 7/9 και ώρα 18.00 με τον αγαπημένο των παιδιών "Ψαροτρομάρα" και την Κυριακή 8/9 στις 11.30 και 18.00 με τη νέα του παραγωγή "Παραλίγο Βεζύρης"!

«Ο Ψαροτρομάρας» από το Κουκλοθέατρο Κρήτης
«Συναγερμός έχει σημάνει στην Ψαροχώρα, γιατί ο Ψαροτρομάρας είναι προ των πυλών και ετοιμάζεται να χτίσει εκεί το καινούργιο του παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τον τόπο τους. Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα επεκτατικά του σχέδια και να τον... ΨΑΡΕΨΟΥΝ;»
Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την οικολογία. Ένα παραμύθι της Φρόσως Χατόγλου που έχει σημειώσει επιτυχία όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η παράστασή μας περιέχει πολλά ψάρια, τσούχτρες και έναν πολύχρωμο βυθό που θα γεμίσουν την κουκλοθεατρική σκηνή.
Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, αυτή η παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!
Προσφορά αποκτήστε το εισιτήριο 10 ευρώ αντί για 16 ευρω για Είσοδο 2 Ατόμων στην Παιδική Παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας», από το διεθνούς φήμης «Κουκλοθέατρο Κρήτης»!
Σαββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 18.00

 

Δείτε επίσης: Κάθε Σαββατοκύριακο μια διαφορετική εμπειρία οικογενειακής διασκέδασης στο Θέατρο Σοφούλη
 

«Παραλίγο Βεζύρης» από το Κουκλοθέατρο Κρήτης
Στη νέα παραγωγή "Παραλίγο Βεζύρης" ο Καραγκιόζης αφήνει τον μπερντέ και ανεβαίνει στη σκηνή!
Για πρώτη φορά στα χρονικά μία ιστορία του Καραγκιόζη θα μεταφερθεί στο κουκλοθεατρικό σανίδι με την τεχνική του Μαύρου θεάτρου, φιγούρες από γελοιογραφίες του Μποστ,  με τρισδιάστατα σκηνικά και κούκλες! Μία θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πολύπαθο ήρωά μας! Παραλίγο Βεζίρης ο Καραγκιόζης, που θα γευτεί για λίγο τι είναι... εξουσία!
Το Σαράι κινδυνεύει από τους επίδοξους σφετεριστές του θρόνου και ο Βεζύρης αναζητά τον άνθρωπο που θα τον υπερασπιστεί! Και βρίσκει τον Καραγκιόζη! Ο Ήρωας μας γρήγορα θα καταλάβει ότι το νέο του αξίωμα συνεπάγεται εκτός από φαΐ και γεμάτη τη στομάχα, σοβαρότατους κινδύνους! Οι πασάδες παραμονεύουν... Το γέλιο, η ανατροπή και η μουσική είναι τα κύρια συστατικά της παράστασης. Μία σύγχρονη λαϊκή σάτιρα της εποχής, με διαχρονικά μηνύματα μέσα από το πρίσμα του ΚουΚλο Θεάτρου Κρήτης!
Προσφορά αποκτήστε το εισιτήριο 10 ευρώ αντί για 16 ευρω για Είσοδο 2 Ατόμων στην Παιδική Παράσταση«Παραλίγο Βεζύρης» από το Κουκλοθέατρο Κρήτης
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 και στις 18.00

«Ο Ψαροτρομάρας» και «Παραλίγο Βεζύρης»
Δύο έργα από το Κουκλοθέατρο Κρήτης
στο Θέατρο Σοφούλη
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ