Ο Rob Garza των Thievery Corporation σε ένα μοναδικό Dj Set στο Carousel Beach

Ο Rob Garza των Thievery Corporation σε ένα μοναδικό Dj Set στο Carousel Beach

Ο Rob Garza των Thievery Corporation σε ένα μοναδικό Dj Set στο Carousel Beach το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Το Carousel Beach, η εταιρία παραγωγής ARkTik και το Stay Hostel ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά όπως ποτέ πριν διοργανώνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο event με τον Rob Garza από τους Thievery Corporation για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Μια από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας Trip Hop και Bossa Nova σκηνής, συνδημιουργό των αξεπέραστων και λατρεμένων του Ελληνικού κοινού Thievery Corporation..

Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης θα μας μυήσει στο δικό του μαγευτικό σύμπαν και θα μας φέρει σε επαφή με τη μοναδικά πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του σε ένα καλοκαιρινό set που θα μας μείνει αξέχαστο.

Μαζί του o Dj & παραγωγός tikis (Fantastic Friends Recordings) και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Lefteris Kordiaos( Fly 100,4 )

Όσοι βρεθούν το Σάββατο 27 Ιουλίου στον πανέμορφο χώρο του Carousel Beach είναι βέβαιο πως θα γευτούν μια μουσική πανδαισία που θα τους αναστατώσει!

Ο Rob Garza δεν γνωρίζει όρια στα μουσικά του concept, ώστε να πετύχει την διηπειρωτική εξάπλωση της μουσικής του και να ολοκληρώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το δικό του μουσικό αφήγημα.

Είναι ο ένας εκ των δυο ιδρυτών του παγκόσμιου φαινομένου που ονομάζεται Thievery Corporation, γνωστών για τις αποδώσεις dub, trip hop, reggae, και bossa nova μέσα από το δικό τους μανδικά ξεχωριστό ηλεκτρονικό ήχο.

Έχουν διατηρήσει μια άκρως παραγωγική σταδιοδρομία καθώς διαμορφώνουν συνεχώς τον ήχο του βασιζόμενοι στα πολιτισμικά ερεθίσματα από τα διάφορα ταξίδια του.
Ως μονάδα ο Rob Garza απρόσκοπτα εμπλουτίζει με την αστείρευτη καλλιτεχνία του τις house και nu disco παραγωγές του, όντας υπερήφανος για το ισχυρό και διορατικό τους
ύφος.

Η καλλιτεχνική του προοπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια έλξη μεταξύ των ανθρώπινων συναισθημάτων και της μουσικής έκφρασης. Ο πειραματικός του ήχος σε συνδυασμό με την πολύπλευρη μουσική του προσωπικότητα συνιστούν μια μοναδική αξία χωρίς προηγούμενο.

Rob Garza (Thievery Corporation) dj set
@ Carousel Beach Bar, Ποταμός Επανομής, 57500 Επανομή.

Σάββατο 27 Ιουλίου στις 6 μ.μ.

Εισιτήρια:
10 ευρώ  – 200 Early bird tickets.
12 ευρώ  – Normal presale tickets.

Σημεία προπώλησης
->  DeviceOne-  (Παλαιών Πατρών 19)
-> Stereodisc Record Shop – Αριστοτέλους 4
-> Lotus records – Σκρά 7,9
-> Undergroundskate Shop – Δημητρίου Γούναρη 20
-> ZERO GRAVITY – Tσιμισκή 115
-> Stay Hostel – Ίωνος Δραγούμη 61
-> Carousel Beach Επανομή
-> Hookah Nargile Bar – Φιλικής εταιρίας 47

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6972 245 853 – 6972 143 530
ᐯIᐯᗩ OᑎᒪIᑎE TIᑕKETᔕ
https://www.viva.gr/tic…/music/carousel-beach-bar/rob-garza/

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως