{ Τελευταία νέα }

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Μεγάλη πτώση θερμοκρασίας Τρίτη, Τετάρτη και πιθανή χιονόπτωση στα ορεινά


Κατηγορίες: Περιβάλλον

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Μεγάλη πτώση θερμοκρασίας Τρίτη, Τετάρτη και πιθανή χιονόπτωση στα ορεινάΤην ερχόμενη εβδομάδα υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε χιόνια στα ορεινά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τρελάθηκε, μετά τον αιφνίδιο  -για την εποχή- καύσωνα, την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχουν πιθανότητες να έχουμε χιόνια  στα ορεινά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού γράφει:
Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το..μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας..
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

ΕΜΥ - Πτώση της θερμοκρασίας   

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.   
Τρίτη (26/5) αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που πιθανόν κατά τόπους να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.   Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.   
Τετάρτη (27/5), αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική και βόρεια χώρα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ