Ο Στέλιος Αγγελούδης

O Στέλιος Αγγελούδης ζητά debate των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης ζητά τη διεξαγωγή τηλεμαχίας ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους του κεντρικού δήμου. Ο κ. Αγγελούδης προτείνει μάλιστα η διεξαγωγή του debate να φιλοξενηθεί στην ΕΡΤ3, ώστε να σταλεί  ένα ισχυρό, συμβολικό μήνυμα αποδοκιμασίας κάθε προσπάθειας απαξίωσης και υποβάθμισης του κορυφαίου ενημερωτικού της ρόλου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

«Έχοντας ως θεμελιώδη αρχή πως ο ζωντανός, δημοκρατικός διάλογος και η γόνιμη, εποικοδομητική πολιτική αντιπαράθεση για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν προς όφελος των πολιτών, απευθύνω δημόσια, ανοιχτή πρόσκληση προς τους συνυποψηφίους μου για τη διεξαγωγή ενός debate, ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης.
Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο θα συναποφασίσουμε, τα προγράμματα μας, να καταθέσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, το σχέδιο μας για τη Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας. Εμείς θα κληθούμε να επικεντρωθούμε στην ουσία, πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και να δώσουμε απαντήσεις μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και τοξικότητες, οι δημότες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να μας κρίνουν.
Προτείνω μάλιστα, αν γίνει αποδεκτή η πρόταση μου, να φιλοξενηθεί αυτή η δημόσια τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ3, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, ένα ισχυρό, συμβολικό μήνυμα αποδοκιμασίας κάθε προσπάθειας απαξίωσης και υποβάθμισης του κορυφαίου ενημερωτικού της ρόλου.
Εύχομαι και ελπίζω η πρόταση μου να γίνει αποδεκτή, προς όφελος των δημοτών».


Θεσσαλονίκη 12 Σεπτεμβρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως