{ Τελευταία νέα }

Ο Στίβεν Κινγκ ανησυχεί για ένα «εφιαλτικό σενάριο» της πανδημίας του κορωνοϊού


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Ο Στίβεν Κινγκ ανησυχεί για ένα «εφιαλτικό σενάριο» της πανδημίας του κορωνοϊούΟ Στίβεν Κινγκ ανησυχεί για ένα «εφιαλτικό σενάριο» της πανδημίας του κορωνοϊού

Ο Στίβεν Κινγκ αποκάλυψε ότι ανησυχεί για ένα «εφιαλτικό σενάριο» της πανδημίας του κορωνοϊού, στο οποίο ο ιός θα επιστρέφει κάθε χρόνο, «πιο θανατηφόρος από ποτέ».
 
Ο Stephen Colbert φιλοξένησε τον  γνωστό συγγραφέα Stephen King, στο The Late Show την Τρίτη το βράδυ, και μεταξύ άλλων ρώτησε τον King πώς μπόρεσε να προβλέψει με ακρίβεια την κρίση του coronavirus.
 
Ο συγγραφέας παραδέχτηκε ότι η πανδημία του προκαλεί μεγάλο άγχος.
«Έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο "The Stand" το 1975 ή το 1976 και εξακολουθώ να απολογούμαι για αυτό 40 χρόνια αργότερα» είπε. «Οι άνθρωποι θα έρθουν και θα πουν μέσα από τις μικρές μάσκες τους, "αισθάνομαι σαν να ζω σε μια ιστορία του Στίβεν Κινγκ"».
«Η απάντησή μου είναι: "Λυπάμαι γι' αυτό"».
«Ο φόβος μου, σχετικά με τον κορωνοϊό είναι ότι μπορεί να επιστρέψουν τα πράγματα πίσω στο φυσιολογικό και μετά ο ιός να μεταλλαχθεί και να επανέλθει» συνέχισε. «Αυτό αφήνει δύο πιθανότητες. Η μία είναι ότι επιστρέφει πολύ πιο αδύναμος και δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Αλλά το σενάριο εφιάλτης, το οποίο φυσικά είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό μου -λυπάμαι, αλλά έρχεται- είναι ότι επιστρέφει πιο θανατηφόρος από ποτέ» είπε ο Αμερικανός συγγραφέας.
«Η φαντασία είναι φοβερό πράγμα μερικές φορές» είπε ο Στίβεν Κινγκ, προσθέτοντας: «Μπορώ να φανταστώ μικρόβια τόσο μεγάλα όσο τα μπισκότα wagon wheels στα χέρια μου και να κινούνται προς τους βραχίονες».
Σχερικό με το νέο του μυθιστόρημα «If it Bleeds», εκτίμησε ότι οι άνθρωποι στρέφονται στις ιστορίες τρόμου όταν οι καιροί είναι δύσκολοι και ανησυχητικοί. «Και αυτό σίγουρα ισχύει τώρα, γιατί όταν μεταφέρεσαι σε μια ιστορία τρόμου, όπως το If It Bleeds, ή το Gerald's Games και άλλα βιβλία που έχω γράψει το διαβάζεις και οι καταστάσεις είναι πιο φρικτές από το να είσαι σε κατ' οίκον περιορισμό χωρίς χαρτί υγείας» ανέφερε.
«Και όταν τελειώσεις το διάβασμα, κλείνεις το βιβλίο και έχει ένα μέρος να διοχετεύσεις τους φόβους σου για λίγο. Μπορεί να πεις, "αυτά τα προβλήματα είναι πολύ χειρότερα από τα προβλήματά μου". Και μετά κλείνεις το βιβλίο και μπορείς να κοιμηθείς σαν μωρό. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία» είπε ο Στίβεν Κινγκ.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ