Ο σύζυγος της διάσημης σταρ του Μπόλιγουντ, Shilpa Shetty, συνελήφθη σε υπόθεση παραγωγής ταινιών πορνό

Η αστυνομία της Βομβάης συνέλαβε τον σύζυγο της σταρ του Μπόλιγουντ, Shilpa Shetty, Raj Kundra, για φερόμενη παραγωγή και μετάδοση πορνογραφικών ταινιών στο διαδίκτυο, έξι χρόνια μετά την απαγόρευση του επιχειρηματία από δραστηριότητες που σχετίζονται με το κρίκετ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του Κudra το βράδυ τη Δευτέρας (19/07), αποκαλώντας τον 45χρονο «βασικό ύποπτο» σε μια υπόθεση που αφορά τη δημιουργία και δημοσίευση ταινιών πορνό σε πορνογραφικές πλατφόρμες όπως το Pornhub.

“Έχουμε επαρκή στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Raj Kudra στην υπόθεση », δήλωσε η αστυνομία σε δελτίο τύπου, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες.

Αυτή η σύλληψη έρχεται να προστεθεί στο τελευταίο σκάνδαλο του Kundra, ο οποία έχει δύο παιδιά με τη Shetty, τη νικήτρια του Βρετανικού reality show 2007, Celebrity Big Brother.

Το 2015, ο Kundra απαγορεύτηκε για όλη του τη ζωή από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το κρίκετ, μετά από έρευνα σχετικά με στημένους αγώνες, ως συνιδιοκτήτης με τη Shetty της ομάδας the Rajasthan Royals, ένα franchise στο εξαιρετικά επιτυχημένο Indian Premier League.

Πηγή:aljazeera.com