Ο Θοδωρής Βουτσικάκης στο French Keys

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης στο French Keys

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συστήνεται... “σε πρώτο πρόσωπο”

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης τις Παρασκευές κρατώντας φυλαχτό στην ψυχή του το ηχηρό χειροκρότημα που απέσπασε από το κοινό του Λουξεμβούργου στην πρώτη παρουσίαση του “Σε πρώτο πρόσωπο”, επιστρέφει στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη και επιχειρεί να αφυπνίσει τα βιώματα, τις μνήμες και τα «ακριβά» συναισθήματα μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια πιο άμεση και προσωπική
σχέση με το κοινό, μέσα από τραγούδια, μουσικές και στίχους, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής του ταυτότητας. Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μας υποδέχεται στη σκηνή του “French Keys” και μας παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο τολμάει να συστηθεί «σε πρώτο πρόσωπο» .
Αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής διασταυρώνονται με τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αισθηματική ηλικία», κινηματογραφικές μουσικές, την παράδοση της Ευρωπαϊκής Μεσογείου, καθώς και με τους μακρινούς ήχους της jazz.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο μάγιστρος της jazz, πιανίστας και ενορχηστρωτής, Σπύρος Ρασσιάς.
Στα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας ο Θοδωρής Βουτσικάκης μετρά μια σειρά από επιτυχημένες συνεργασίες (D.Pontes, Λ.Νικολακοπούλου, Ν.Κυπουργός, Δ.Μαραμής, ΚΘΒΕ, ΣΟΔΘ, κ.α), επομένως δεν είναι τυχαίος ούτε υπερβολικός ο χαρακτηρισμός που του έχει αποδοθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της νέας γενιάς. Ο νεαρός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία πέρυσι με το άλμπουμ «Αισθηματική ηλικία» σε μουσική του Δ.Μαραμή, στίχους των Μ.Γκανά, Σ.Τριβιζά και ποίηση των Ν.Α.Ασλάνογλου και Ν.Λαπαθιώτη.
 
Συντελεστές
Καλλιτεχνική επιμέλεια, ενορχήστρωση, πιάνο: Σπύρος Ρασσιάς
Μπάσο: Λεωνίδας Κυρίδης
Ντραμς: Νίκος Βαργιαμίδης
Ερμηνεία: Θοδωρής Βουτσικάκης
 

Info
French Keys 
Δευτέρα -Τρίτη: Κλειστά

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: 18.30 – 02.00

Σοφούλη 48 , 55131
Θεσσαλονίκη
K: 6979 247133
T: 2310 402048

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως