{ Παιδί }

Ο «Τρελαντώνης» με τη φωνή του Δημήτρη Πιατά από το ΚΠΙΣΝ

 

Κατηγορίες: Παιδί

 Ο «Τρελαντώνης» με τη φωνή του Δημήτρη Πιατά από το ΚΠΙΣΝΟ αγαπημένος κωμικός ηθοποιός θα «ντύσει» με τη χαρακτηριστική φωνή του το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη.

Μετά την επιτυχία του διηγήματος «Το καπλάνι της βιτρίνας», τη σκυτάλη των διαδικτυακών αναγνώσεων παίρνει ο «Τρελαντώνης»! Το αγαπημένο παραμύθι θα διαβαστεί δικτυακά από τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά, στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Μαΐου στις 18.00.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός θα «ντύσει» με τη χαρακτηριστική φωνή του το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση θα συνοδεύσουν οπτικά τα ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

Θυμίζουμε ότι τη σειρά των διαδικτυακών αναγνώσεων είχε ανοίξει με μεγάλη επιτυχία «Το καπλάνι της βιτρίνας»της Άλκης Ζέη, σε ανάγνωση της Όλιας Λαζαρίδου και σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη, που ολοκληρώθηκε σε δέκα επεισόδια.

Τη σειρά συνόδευσαν πέντε μοναδικά ζωγραφικά έργα, που εμπνεύστηκε από το βιβλίο ο Αλέκος Λεβίδης, καθώς και μουσική που συνέθεσε ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος. Ακούστε το παραμύδι σε επεισόδια εδώ.

Η νέα σειρά θα μεταδίδεται μέσω του snfcc.org/trelantonis κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00, με απαρχή την Τρίτη 26 Μαΐου.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ