Ο Trentemøller στο Principal Club Theater

Συναυλίες – live στη Θεσσαλονίκη: Ο Trentemøller στο Principal Club Theater


O λατρεμένος του ελληνικού κοινού Trentemøller, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ποιοτικής ηλεκτρονικής -και όχι μόνο- μουσικής των τελευταίων είκοσι ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα απολαύσουμε ένα live show στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Trentemoller έχει αυτή την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί αισθήσεις μέσα από τη μουσική του. Τα τραγούδια του δεν τα ακούς απλά: με τις δραματικές κορυφώσεις, τη μελαγχολία, την σπάνια ευφορία, τις τόσες αντιθέσεις τους, τα ζεις σαν μια ταινία. Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι συνεργασίες του με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone.

Τα τραγούδια του είναι τόσο ιδιαίτερα, ώστε από την πρώτη ακρόαση, σου καρφώνονται στο μυαλό και παραμένουν εκεί για πολλά χρόνια. Το ίδιο και οι ζωντανές εμφανίσεις του. Τον Οκτώβριο θα μας παρουσιάσει το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show του, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, καθώς και υλικό από τον πιο πρόσφατο δίσκο του “Memoria”.

► Info

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15

Προπώληση εισιτηρίων στο www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως