Ο ΥΦΕΘΑ παρακολούθησε την εκτέλεση βολών στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), στα Χανιά, όπου παρακολούθησε την εκτέλεση βολών οπλικών συστημάτων Πυροβολικού Μάχης και δοκιμές βολών ΠΕΠ RM-70 με ρουκέτες αναβαθμισμένου βεληνεκούς.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τα πληρώματα των οπλικών συστημάτων για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την ευστοχία των βολών, που προκύπτουν από το υψηλό ηθικό και το επαγγελματισμό τους.

Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευαν ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Τη δραστηριότητα παρακολούθησαν επίσης ο διοικητής της 1ης Στρατιάς/European Union Operation Headquarters, αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο διευθυντής Πυροβολικού του ΓΕΣ, υποστράτηγος Αλέξανδρος-Γεώργιος Γκούσιος και ο διοικητής του ΠΒΚ, υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης.

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΥΠΕΘΑ) με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), παρευρέθηκε επίσης ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, Νικόλαος Κωστόπουλος, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως