Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής στο Δημοτικό Ιατρείο Τριανδρίας

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και γνώμονα την ίση και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση των ανασφάλιστων και οικονομικά ευάλωτων συνανθρώπων μας στο σύστημα υγείας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής  επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα ιατρεία της Δ.Ε Τριανδρίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία των δημοτικών υγειονομικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του ο κ. Τσαβλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και να ενημερωθεί αναλυτικά για τις δυσκολίες αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη δομή υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως και για το μεγάλο βάρος των ωφελούμενων που δέχονται τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο δημοτικό ιατρείο, ο αριθμός των συνανθρώπων μας που προσέφυγε στη δομή της Τριανδρίας για την παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών, παρουσιάζει κάθε χρόνο αυξητική τάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2012 η προσέλευση των ωφελούμενων ήταν 1350 και το 2022 ο αριθμός έφτασε τους 12.563.

«Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι τα δημοτικά ιατρεία είναι πρώτη και άμεση προτεραιότητα του σχεδιασμού μου και συμπληρώνουν τη βασική και ανθρωποκεντρική πολιτική που εισηγούμαι» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής.

Την ίδια ώρα και με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο κ. Τσαβλής παραβρέθηκε στη δράση ευαισθητοποίησης που διοργάνωσαν οι Γιατροί του Κόσμου στην πλατεία Αριστοτέλους για τη γενικότερη προαγωγή της ανθρώπινης υγείας και την πρόληψη του καρκίνου.


Θεσσαλονίκη 7/4/2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως