ΟΑΣΘ:  Από 1 Σεμπτεμβρίου ξεκινά νέα λεωφορειακή γραμμή

ΟΑΣΘ: Από 1 Σεμπτεμβρίου ξεκινά νέα λεωφορειακή γραμμή

Nέα λεωφορειακή γραμμή με την οποία θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής των Πευκών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, ξεκινά ο ΟΑΣΘ από την Τρίτη 1 Σεμπτεμβρίου.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:
 
“Ανακοινώνεται ότι, μετά από σχετική απόφαση του Σ.Α.Σ.Θ., αποφασίζεται η ίδρυση νέας λεωφορειακής γραμμής για την εξυπηρέτηση της περιοχής των Πεύκων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.
 
 Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα φέρει την ονομασία και τους κωδικούς που φαίνονται στον παρακάτω πίνακα, ενώ τροποποιείται η ονομασία και ο κωδικός του υφιστάμενου δρομολογίου που εξυπηρετεί το Γυμνάσιο Πεύκων:
 
Αριθμός Γραμμής
 
59
 
ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΥΚΩΝ
 
59Α
 
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΩΝ
 
εκτελεί κυκλικό δρομολόγιο με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Νεαπόλεως (Α-05/013 Τ.Σ.) και η διαδρομή που θα ακολουθεί θα είναι η εξής:
 
Τέρμα 25 – Λεωφ. Παπανικολάου – Λεωφ. Ειρήνης (αριστερά) – Ακροπόλεως – Αγ. Τριάδος – Πεντηκοστής – Ζωοδόχου Πηγής – Αγ. Γεωργίου – Αγ. Τριάδος – Λεωφ. Παπανικολάου – Λεωφ. Ειρήνης – Βότση – Λεωφ. Μικράς Ασίας – Σωτήρος – Ακαδημίας – Ρόδων – Λεωφ. Ρόδων – Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Λεωφ. Παπανικολάου – Τέρμα Νο 25.
 
Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της νέας λεωφορειακής γραμμής ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2015″

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως