ΟΑΣΘ - Δήμος Πολύχνης

Την αύξηση του στόλου των οχημάτων του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν την Πολίχνη αποφάσισαν ο δήμαρχος, Κώστας Θεοδωρίδης, με το γενικό διευθυντή του οργανισμού, Γιάννη Τσούφη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Πολίχνης.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της πόλης αποφασίστηκε η ενίσχυση της γραμμής 29 (Πολίχνη – Βενιζέλου) με ένα ακόμα αστικό λεωφορείο. Έτσι, μετά την περσινή προσθήκη ενός ακόμα αστικού, από το Σεπτέμβριο θα ενισχυθεί η γραμμή με ένα επιπλέον λεωφορείο, ανεβάζοντας τον αριθμό του στόλου των οχημάτων από 8 σε 10. Επιπλέον, αποφασίστηκε η δρομολόγηση ενός ακόμη λεωφορείου στη γραμμή 1, η οποία εκτελεί το δρομολόγιο από το Carrefour Ευκαρπίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μέχρι τον τερματικό σταθμό των ΚΤΕΛ μέσω Πολίχνης.
Μέσα στο Ιούλιο, εξάλλου, θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πολίχνης και του ΟΑΣΘ, το οποίο θα προβλέπει ότι ο οργανισμός θα παρακολουθεί και θα καταγράφει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις αστικές γραμμές που διέρχονται από το Δήμο, έτσι ώστε να τα αντιμετωπίζει άμεσα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως