{ ΟΑΣΘ }

ΟΑΣΘ: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη συντήρηση των αστικών με ΠΝΠ


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

ΟΑΣΘ: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη συντήρηση των αστικών με ΠΝΠΟΑΣΘ: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη συντήρηση των αστικών με ΠΝΠ

Δημοσιεύθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που περιλαμβάνει μέτρα για την άμεση ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Εύβοια.
 
Η ΠΝΠ δίνει τη δυνατότητα στον ΟΑΣΘ να επιταχύνει τις διαδικασίες που σχετίζονται με την επάρκεια και τη συντήρηση του στόλου του.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, βασικός στόχος της ΠΝΠ είναι να αυξηθεί περαιτέρω η συχνότητα των δρομολογίων στις αστικές συγκοινωνίες.
 
Πιο αναλυτικά, το τρίτο άρθρο της ΠΝΠ για την αντιμετώπιση του άμεσου κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, δίνει τη δυνατότητα στον ΟΑΣΘ κατά τους επόμενους μήνες να συνάπτει συμβάσεις που σχετίζονται με τη συντήρηση και τη διασφάλιση επάρκειας του στόλου λεωφορείων του.
 
Η ίδια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Εύβοια.
 
 
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ