Οι 4Hardgroove στο Gaia

Οι 4Hardgroove στο Gaia

Οι 4Hardgroove κυκλοφορούν τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο Rewind.
 
Με 12 δικές τους συνθέσεις, το πρώτο τους album χαρακτηρίζεται από ένα πολύ δυνατό rhythm section με τον Νίκο Βαργιαμίδη στα τύμπανα και τον Δημήτρη Γιαλαμά στο μπάσο, που γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει hardgroove, εδραιώνουν δισκογραφικά -τo ήδη γνωστό από τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα-street funk quartet.

Με ένα ενδιαφέρον και πολύχρωμο combing από τον Δημήτρη Αγγελάκη που ξετυλίγει τις αρμονικές και σολιστικές του δεξιότητες στα πλήκτρα και το βιμπράφωνο, σε συνδυασμό με τους funk και jazz ήχους του σαξοφώνου από τον Χάρη Καπετανάκη, συνθέτουν τον συμπαγή και δυναμικό ήχο των 4Hardgroove.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο ήχος, σε τρία κομμάτια του δίσκου, εμπλουτίζεται με την σπουδαία κι εκφραστικότατη φωνή του Γιώργου Perin.

Οι 4Hardgroove είναι ένα κουαρτέτο που παίζει hardgroove και street funk μουσική. Δημιουργήθηκε το 2007 στην θεσσαλονίκη από τους Χάρη Καπετανάκη (σαξόφωνο), Δημήτρη Αγγελάκη (πλήκτρα), Δημήτρη Γιαλαμά (μπάσο), Νίκο Βαργιαμίδη (τύμπανα). Το όνομα του group είναι αυτό που χαρακτηρίζει και το μουσικό του στυλ, βασισμένο πάντα στον αυτοσχεδιασμό και το interaction μεταξύ των μουσικών του.

Οι 4Hardgroove με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν συναυλίες σ’ όλη τη χώρα κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού με τις άρτιες παικτικές τους ικανότητες και το σφικτό εκλεπτισμένο τους groove.

Πέμπτη 16/5 στις 22:00. 
Είσοδος Ελέυθερη.
Δόξης 5 στα Λαδάδικα.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως