Οι «Χ.Ο.Π.Α. ΗΡΩΕΣ 112» στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με περισσότερους από 35 δρομείς και με την υποστήριξη της GMTP Medical Group, συμμετείχε η ομάδα «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» στον «9o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ» που διεξήχθη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Μετά από αναμονή 2 χρόνων,οι κατάμεστοι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, γέμισαν με πλήθος κόσμου,ανεξαρτήτως ηλικίας, έτοιμοι να τρέξουν.
Φέτος ο σκοπός ήταν διπλός! Πέρα από την ευεξία που προσφέρει ο αγώνας, η ομάδα «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» έτρεξαν για να μεταδώσουν ένα σημαντικό μήνυμα, το μήνυμα της γνώσης που σώζει ζωές!
Οι «Χ.Ο.Π.Α.Ήρωες 112» είναι μια βραβευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς και έχει ως στόχο την αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου και την ανάγκη για άμεση δράση. Αξιοποιεί τον ενθουσιασμό που έχουν τα παιδιά να μαθαίνουν και να μοιράζονται και ενθαρρύνει τη μεταφορά της γνώσης στην υπόλοιπη οικογένειά τους, ιδιαίτερα στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.


Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» εξακολουθούν να τρέχουν τη μεγάλη τους αποστολή για το ρεκόρ Γκίνες. Φοράμε μία μάσκα υπερήρωα, βγαίνουμε selfie και την ανεβάζουμε στην επίσημη πλατφόρμα εγγραφής: www.fastheroes.com/worldrecord. Όταν ανεβάσετε τέσσερις φωτογραφίες, θα λάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια.
Με τo ενδιαφέρον να εκπαιδεύσετε τα παιδιά αλλά και την ευαισθησία σας σε ζητήματα υγείας, θα συμβάλετε ώστε να διαδοθεί η πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ώστε όλοι μαζί να σώζουμε ζωές!

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφτείτε το www.fastheroes.com Facebook: ΧΟΠΑ Ήρωες 112 Instagram: fastheroes_gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως