{ Τελευταία νέα }

Οι δηλώσεις Μπουτάρη για τους 19 υποψήφιους δημάρχους και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις Μπουτάρη για τους 19 υποψήφιους δημάρχους και τον αποκλεισμό της Χρυσής ΑυγήςΣτους 19 υποψήφιους δημάρχους και στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την εκλογική διαδικασία, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Στους 19 υποψήφιους δημάρχους και στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την εκλογική διαδικασία, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
 
"Με το ζόρι κάναμε απαρτία. Αυτό είναι ιδιαίτερα τραγικό, γιατί ο κόσμος μας ψήφισε για να ερχόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο μία φορά στις 15 μέρες. Το να κουραζόμαστε, να μη μπορούμε και να έχουμε άλλες δουλειές είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο" είπε ο κ.Μπουτάρης και τόνισε ότι .
η δουλειά της διοίκησης του δήμου δεν μπορεί να σταματήσει εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου. Συγκεκριμένα είπε. "Αναρωτιέμαι οι επόμενοι κακόμοιροι συνάδελφοι που θα έρθουν πώς θα συνεδριάσουν. Όταν τώρα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σε θέματα που δεν έχουν ουσία, καταλαβαίνετε τι έχει γίνει. Τι σούρτα φέρτα και νταλαβέρι θα γίνει με τους εκλεγμένους υποψήφιους δημάρχους. Οι 19 υποψήφιοι είναι πάρα πολλοί".
 
Για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ο Δήμαρχος δήλωσε: "Εγώ στεναχωρήθηκα που έγινε αυτό, που αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή. Στεναχωριέμαι γιατί έπρεπε να ξέρουμε πόσοι είναι. Θα ήταν ένας εκλεγμένος και θα ξέραμε πόσους έχει από πίσω. Τώρα δεν θα ξέρουμε".
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ