Οι Emigre στο Boutique Club

Οι Emigre στο Boutique Club

EMIGRΕ – ΚΥΚΛΟΣ
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music


Η νέα δισκογραφική δουλειά των Emigre τους βρίσκει ανανεωμένους με ανεπτυγμένο ύφος και χαρακτήρα στην τέταρτη ολοκληρωμένη τους δουλειά. Το νέο album των Emigre θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη με γενικό τίτλο «ΚΥΚΛΟΣ» και περιέχει 10 νέα τραγούδια. Στην νέα τους κυκλοφορία οι Emigre έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους στιχουργούς: Νίκος Μωραΐτης, Βίκυ Γεροθόδωρου (Live Στιγμές 2009 «Πέφτω»), Νεκτάριος Τυράκης (Eurovision 2010 «Touch me deep inside»), Ρεβέκκα Ρούση, Όλγα Βλαχοπούλου (Live Στιγμές 2009 «Σάββατο απόγευμα» ντουέτο με τον Α. Ρέμο) και τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘ) απ’ τους Stavento στο ντουέτο τους «Γυρνώ Την Ρόδα Μου». Το νέο cd των Emigre περιέχει 3 Bonus tracks, την διασκευή του τραγουδιού «Δυο Μέρες Μόνο» (μια παραγωγή που πραγματοποίησαν για τα 20 χρόνια του Mega) και 2 remix, το τραγούδι της Eurovision «Touch me deep inside» Consoul training mix & «Αυτό Που Θέλω» Soumka dance mix).
Οι Emigre δεν επέλεξαν τυχαία τον τίτλο του νέου τους Album. Γι’ αυτούς ανοίγει ένας νέος ΚΥΚΛΟΣ συλλογικής δουλειάς και δημιουργίας που τον χαρακτηρίζει, ο φρέσκος ήχος και η χορευτική διάθεση σε up tempo ρυθμούς.


ΕMIGRE: Γιάννης (emigre) Χανιωτάκης – Ηλεκτρ. Κιθάρα & Σύνθεση, Ραχήλ Τσελεπίδου – Φωνή, Τάσος Πελτέκης – Ηλεκτρ. Κιθάρα, Γιάννης Μπέλλος – Μπάσο, Αλέξης Αρχοντής – Drums, Παναγιώτης Σκαρλάτος – Πλήκτρα

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου το Boutique club (θεσσαλονίκης) υποδέχεται το πιο hot Group της πόλης μας για ένα και μοναδικό live.
Oι ΕΜIGRE μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τους album “ΚΥΚΛΟΣ” θα παρουσιάσουν ζωντανά στο Boutique club, ένα χορευτικό, δίωρο set με τις καλύτερες επιτυχίες ελληνικές κ ξένες αλλα και τραγούδια απο την νέα τους δισκογραφική δουλειά!


BOUTIQUE CLUB THESSALONIKI
Κωνσταντίνου Οικονόμου 3 (Περιοχή City Gate)
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310.526251 & 6976 596269

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως