{ Τελευταία νέα }

Οι επώνυμοι στη μάχη κατά του κορονοϊού και την περίοδο του Πάσχα

Μια πρωτοβουλία της κοινωνικής οργάνωσης Αντικρίση


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Οι επώνυμοι στη μάχη κατά του κορονοϊού και την περίοδο του ΠάσχαΕπώνυμοι ζητούν από το κοινό, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να... «μείνουν σπίτι»

Οι επώνυμοι στη μάχη κατά του κορονοϊού.
Με πρωτοβουλία της κοινωνικής οργάνωσης Αντικρίση (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τον Ανθρωπο, τα ζώα, το περιβάλλον και τον πολιτισμό) οι (με αλφαβητική σειρά): Ζέτα Δούκα, Νατάσσα Καραμανλή, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Μαρία Σκουλά, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γιώργος Τσούκαλης, Άγγελος Χαριστέας και Παυλίνα Χαρέλα, ζητούν από το κοινό, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να... "μείνουν σπίτι" και να γίνουν όλοι σύμμαχοι στην μάχη κατά του Κορόναϊού και στην περίοδο του Πάσχα.

Όλοι συμμετείχαν στη προσπάθεια αυτή αφιλοκερδώς, θέλοντας έμπρακτα να στηρίξουν το έργο της Κοινωνικής Οργάνωσης αλλά και να προφυλάξουν τους φίλους και θαυμαστές από ότι πιο επικίνδυνο έχει ζήσει η χώρα μας μέχρι σήμερα σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=4GUKdc66EGU και ολόκληρα τα βίντεο των συμμετεχόντων είναι διαθέσιμα στο κανάλι της κοινωνικής οργάνωσης στο YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UC6TilBTrkvx74IqgcZFyvtA

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Δημήτριος Β. Καραμπουρούνης ευχαριστεί εκ μέρους όλων των ανθρώπων της, όλες και όλους που έκαναν πραγματικότητα αυτό το κοινωνικό μήνυμα.
 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ