«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» στο «Προκόπειο»

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» στο «Προκόπειο»

Η θεατρική ομάδα Αγ. Πορφύριος «Ο μίμος» παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» του Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Σκηνοθεσία: Γιάννη Νικόλτσιου

Η ζωή στην Αθηναϊκή γειτονιά του Κ.Σωτήρη , του Λευτέρη , της Ζωής και της Αλίκης εδώ και λίγα χρόνια επαναλαμβάνετε καθημερινά, δίχως να αλλάξουν οι συνήθειες τους. Κάθε μέρα πρωινό ξύπνημα , δουλειά, κουτσομπολιό και κάθε μέρα πολιτικούς διαξιφισμούς για το ποιοι είναι καλύτεροι για να βοηθήσουν την Ελλάδα και ποιοι οι κακοί . Συζητήσεις επί συζητήσεων , μέχρι και πυροβολισμοί πέφτουν απο τους πιο θερμόαιμους , για να συμφωνήσουν μαζί τους, ώσπου να έρθει πάλι το βράδυ και πάλι το πρωί και ξανά μια νέα επανάληψη του σκηνικού μέχρι μια μέρα που απο τον δρόμο θα ακουστεί η φωνή του εφημεριδοπώλη ότι οι Γερμανοί ξανάρχονται . Αρκεί αυτή η μέρα για να αλλάξει την καθημερινότητα των χαρακτήρων μας ; Και αν ναι ποια μεριά θα πάρουν για να ζήσουν Ελεύθεροι ; Εσείς με ποία πλευρά θα πηγαίνατε; Η συνέχεια επί σκηνής …

16/17/18 Ιουνίου 2017
Ώρα : 21:15
Θέατρο «Προκόπειο» Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς (Καραμαούνα 29 Καλάμαριά )
Εισιτήριο : Αντί εισιτηρίου εισόδου, οι θεατές θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Καλαμαριάς.

——————————————————————————————————–

Τι παραστάσεις παίζουν τα θέατρα της Θεσσαλονίκης

                          (δείτε τη μερα που σας ενδιαφέρει)► Δευτέρα  /  Τρίτη  /  Τετάρτη  /  Πέμπτη  /  Παρασκευή  /  Σάββατο  /  Κυριακή


 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως