{ Μουσική }

Οι Lordi στο Principal Club Theater


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι Lordi στο Principal Club Theater

Χώρος: Principal Club Theater
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 15, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Principal Club Theater
Τιμή: από 30.00
Ποιοι: Lordi
Πότε: 11/10/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Οι Lordi, το φινλανδικό Hard Rock συγκρότημα, οι μεγάλοι νικητές της Eurovision 2006, στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στο Principal Club Theater.

UPDATE: Ακυρώνεται η συναυλία των Lordi στη Θεσσαλονίκη (και στην Αθήνα).

 

Για πρώτη φορά οι LORDI - “the kings of nightmare”, η hard rock μπάντα από τη Φιλανδία, έρχεται για δύο full-live show στην Ελλάδα.
Οι Lordi θα παίξουν τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες όπως το «Hard Rock Hallelujah», «Devil Is A Loser», «Would You Love A Monsterman», «It Snows In Hell» και θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Sexorcism».
Αυτά τα αποκλειστικά show θα γίνουν στις 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal και στις 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Fuzz.

Οι LORDI δημιουργήθηκαν το 1992 από τον στιχουργό, lead singer, visual art designer and costume maker της μπάντας, Mr. Lordi. Κέρδισαν  θριαμβευτικά στο διαγωνισμό της Εurovision το 2006 με το ρεκόρ μεγαλύτερων πόντων στην ιστορία του! Η επιτυχία του νικηφόρου single «Hard rock Hallelujah» εκτόξευσε τους Lordi στα ΜΜΕ, κέρδισε την αναγνώριση των οπαδών της μουσικής  και άνοιξε νέες πόρτες για το γκρουπ.

Η επιτυχημένη μπάντα  ηχογράφησε το τρίτο της άλμπουμ «Αrockalypse», με guest stars τα είδωλα των LORDI, Udo Dirskschneider (Accept,U.D.O), Bruce Kulick (ex-KISS), Dee Snider and Jay Jay French (Twisted Sisters)!

Διανύοντας  μια νέα περίοδο, οι LORDI κυκλοφορούν το ένατο τους άλμπουμ «Sexorcism» που θεωρείται το πιο αμφιλεγόμενο τους άλμπουμ. Το «Sexorcism» είναι «μια γροθιά στο πρόσωπο» και φέρνει τη σφραγίδα των Lordi! Ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι αυτό το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και έγινε το μιξάζ του στα θρυλικά Finnvox Studio από τον Mikko Karmila, που ήταν ο παραγωγός στο «Scare Force One» το 2014.

Tα περίφημα στοιχεία τρόμου στη σκηνική τους παρουσία, οι φρικιαστικοί στίχοι και τα ουρλιαχτά των riffs των LORDI, θα κολλήσουν στο μυαλό σου, είτε σου αρέσουν είτε όχι!
Πάρε το εισιτήριο σου και ετοιμάσου για μια βουτιά στην τρομαχτική δύναμη των τεράτων της ροκ!

Οι Lordi, το φινλανδικό Hard Rock συγκρότημα, οι μεγάλοι νικητές της Eurovision 2006, στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στο Principal Club Theater. Στη συναυλία τους θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Sexorcism» ενώ δεν θα λείψουν οι μεγάλες επιτυχίες τους όπως: «Hard Rock Hallelujah», «Devil Is A Loser», «Would You Love A Monsterman», «It Snows In Hell».

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

Principal Club Theater
ΜΠΑΛΚΟΝΙ VIP 45 ευρώ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 30 ευρώ
Προπώληση
https://www.viva.gr/tickets/music/principal-club-theater/lordi/?fbclid=IwAR0H0ma54EJ7xCCANDLQWn9m8jBHLu7Cp_qVkdDpM8ssxOe0WidI8bmQTRs

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ