Οι MAGAM στο Vitruvian Thing

Οι MAGAM στο Vitruvian Thing

Οι MAGAM (Γιώργος Αβραμίδης και moody alien) παρουσιάζουν το πρώτο τους LP One ζωντανά για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing. Κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2017 σε περιορισμένη έκδοση 320 βινυλίων καθώς και σε ψηφιακή μορφή από τη Thirsty Leaves Music σε συνεργασία με τον πολυχώρο “Το Πικάπ”. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα υβριδικό κολάζ αυτοσχεδιαστικών ηχογραφήσεων – με καταλυτική αυτή της τρομπέτας του Γιώργου Αβραμίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέι Χαμάμ. Η παραγωγή έγινε από τον moody alien.

“It all began with a little red tongue sticking out of an unseen mouth and licking its way in the dark. Hesitating at first, then sparkling and crackling and all of a sudden bursting out in total, u-n-c-o-n-t-r-o-l-l-a-b-l-e freedom.”

Ο moody alien άρχισε να φτιάχνει μουσική το 2001, χωρίς προηγουμένως να φροντίσει να διδαχθεί πώς θα έπρεπε να φτιάχνεται αυτή και στη διάρκεια αυτών των ετών επιμένει κιόλας να μη μαθαίνει πράγματα παρά μόνο μέσω της πειραματικής μεθόδου και της επακόλουθης ακρόασης των αποτελεσμάτων. Η προσέγγισή του θα μπορούσε να συνοψιστεί στο “αν ακούγεται καλό, τότε είναι καλό”. Ιδρυτής και επιμελητής του πειραματικού label Thirsty Leaves Music (από τα τέλη του 2014), έχει στο ενεργητικό του 6 προσωπικές κυκλοφορίες, συμμετοχές σε συλλογές, κλπ, ενώ έχει κάνει και παραγωγή ή/και artwork για κυκλοφορίες άλλων καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Αβραμίδης παίζει τρομπέτα από πολύ τρυφερή ηλικία και πλέον εργάζεται ως τρομπετίστας σε μια πληθώρα σχημάτων. Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Γιάννης Αγγελάκας, Γιώργος Χριστιανάκης, Coti K., Παύλος Παυλίδης, κ.ά., είναι ιδρυτικό μέλος των Tuflon αλλά και των ΕΚΜΕΚ, ενώ έχει κυκλοφορήσει και 2 προσωπικούς δίσκους, τα Protocol και Voyager.

MAGAM present ONE στο Vitruvian Thing .
Συναυλία – Σάββατο και Κυριακή 29-30 Απριλίου 2017.
3 παραστάσεις:
Σάβ     29 —    20:00 και 22:00
Κυρ     30 —    20:00

στο Vitruvian Thing
Πτολεμαίων 29Α, 54630, 4ος ορ., εντός στοάς

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά και μόνο με κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Πληροφορίες / κρατήσεις:
http://vt.die-wolke.org/magam
6943642039 [11:00 – 14:00]

Ακούστε δείγματα από το ONE στο bandcamp της Thirsty Leaves:
https://thirstyleavesmusic.bandcamp.com/album/one

Σύνδεσμοι:
Ιστοσελίδα του moody alien: moody-alien.weebly.com
Οι MAGAM στο Facebook: https://www.facebook.com/MAGAMband/

Vitruvian Thing by Die Wolke art group

Web:         http://vt.die-wolke.org
Twitter:     @DieWolkeArtGrou
Facebook:    http://facebook.com/DieWolkeArtGroup