Οι ΜΕΛΙSSES τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Οι ΜΕΛΙSSES τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Μια συναυλία αφιερωμένη στα 50 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και στα 10 χρόνια ΜΕΛΙSSES

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, γιορτάζοντας το 2019, τα 50 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνει την πιο λαμπερή φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», στις 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00μμ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το διάσημο και πολυαγαπημένο μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», κλείνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του, στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και την προσπάθειά της για έναν κόσμο καλύτερο για τα Γενναία Παιδιά της, παρουσιάζοντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια μοναδική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

50 Χρόνια ΕΛΕΠΑΠ
1969-2019

Το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από το 1969, προσφέροντας στο Βορειοελλαδικό χώρο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας επί 50 χρόνια και εξυπηρετεί περίπου 250 παιδιά και νέους ετησίως, παρέχοντας μια σειρά προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης, όπως φυσικοθεραπεία, θεραπευτική κολύμβηση, μουσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, αισθητηριακή ολοκλήρωση και ψυχολογική υποστήριξη. Σήμερα διαθέτει, διεπιστημονική ομάδα, έμπειρη ιατρική ομάδα, εξειδικευμένους θεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και τμήματα Μαθησιακών Δυσκολιών, Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης, καθώς και Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης, Τμήμα Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής για Νέους και Εργαστήριο Ανάλυσης Βάδισης Κίνησης και Πελματογραφήματος.

“Από το 1969 που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 250 και πλέον παιδιά ετησίως, έχουμε ζήσει πολλές μοναδικές στιγμές μαζί τους, στα πρώτα τους βήματα, στην πρώτη τους λέξη, στην αποφοίτηση από το σχολείο. Όλα αυτά τα πετύχαμε χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά πλήθους ανθρώπων, που ο καθένας από τη δική του θέση και ιδιότητα έκαναν το όραμα πραγματικότητα, συμμερίστηκαν με όλη τους την ψυχή των αγώνα ζωής των παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους και σήμερα με υπερηφάνεια μπορούν μαζί μας να γιορτάζουν τα πολλά επιτεύγματα και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.
 Για την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης
Λίλα Μπακατσέλου, Πρόεδρος Τ.Δ.Ε.”
                                                                                                                   
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

“Οι ΜΕΛΙSSES αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής. Στα 10 χρόνια τους έχουν συνεργαστεί με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής  αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν στεγανά. Όλα τους τα single έχουν κατακτήσει τόσο τις καρδιές του κοινού όσο και τo airplay chart του ραδιoφώνου, 10 τραγούδια τους έχουν μπει στο ΤΟP 10 του ραδιοφωνικού chart  ενώ 2 singles τους έχουν παραμείνει 35 εβδομάδες στο νο1. Τραγούδια όπως Το Κύμα, το Έλεγες, το Γιατί, το Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι, το Δεν Έχω Ιδέα, το Είμαι Αλλού, το Κρυφτό έχουν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο ενώ τα video τους στο YouTube έχουν περισσότερα από 250.000.000 views. Το δυνατό τους  χαρακτηριστικό παραμένει  η επαφή τους με το κοινό στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Με  περισσότερα από χίλια live μέσα στη δεκαετία, αποδεικνύουν τη δυναμική τους αλλά και την αγάπη του κόσμου.”

Οι ΜΕΛΙSSES τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1).
Διοργάνωση: ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
40 ευρώ, 30 ευρώ, 25 ευρώ, 20 ευρώ, 15 ευρώ

Προπώληση
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ
>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.
Εφόσον υπάρχει παράσταση Κυριακή, τα εκδοτήρια ανοίγουν δύο ώρες πριν από την εκδήλωση.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.