{ Παιδί }

Οι Μικροί Αρωματοποιοί της ZONIOU καλούνται να σώσουν τον κόσμο των Παραμυθιών!

στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Παιδί

Οι Μικροί Αρωματοποιοί της ZONIOU καλούνται να σώσουν τον κόσμο των Παραμυθιών!

Χώρος: Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι
Προβλήτα Α, Λιμάνι, 54625, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 01/12/2018 - 02/12/2018
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 13:00
Κυριακή: 10:00

Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» της ZONIOU καλούνται να σώσουν τον κόσμο των Παραμυθιών!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αρωματοποιία Zoniou διοργανώνει τη δημιουργική, βιωματική δράση «Μικροί Αρωματοποιοί» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.
Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, η Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα μετατραπεί σε ένα σκηνικό γεμάτο παραμύθια!
Τι γίνεται όταν ο κακός μάγος Zo κάνει τα βλοσυρά του μάγια και μπερδεύονται όλα τα αρώματα πάνω στη γη; Τι θα απογίνουν τα αγαπημένα μας παραμύθια αν τα αρώματα δε «μπουν στη θέση τους»; Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» καλούνται να λύσουν μια σειρά από γρίφους και να φτιάξουν το «Άρωμα της Χαράς», το μοναδικό ξόρκι που θα λύσει τα μάγια του Zo και θα επαναφέρει τα αρώματα στον κόσμο.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10?/παιδί και είναι απαραίτητη η προκράτηση, οπότε και μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε.

Το Σάββατο 1/12 η περιπέτεια ξεκινάει με ομάδες παιδιών από τις 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 2/12 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα και ώρα που θέλετε σε ένα από τα καταστήματα Zoniou - Μητροπολίτου Ιωσήφ 17 ή Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας - Θεσσαλονίκη, μέχρι Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.
Ένα παραμυθένιο Σαββατοκύριακο περιμένει τα παιδιά στην Αποθήκη Γ'!
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___