{ Μουσική }

Οι Nouvelle Vague στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι Nouvelle Vague στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Nouvelle Vague
Πότε: 26/10/2020
Ώρα έναρξης: 20:20
www.e-dimitria.gr

Οι Nouvelle Vague live στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων με διασκευές σε διαχρονικές συνθέσεις punk, post punk και από new wave συγκροτήματα.

Οι Nouvelle Vague είναι ένα ντουέτο από την Γαλλία που δημιουργήθηκε το 2003. Ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά η χάρη τους ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα της Γαλλίας.

Έχοντας μεγαλώσει με τα περίφημα new wave συγκροτήματα της περιόδου 1977-1984, oι δύο μουσικοί επέλεξαν να διασκευάσουν διαχρονικές συνθέσεις punk, post punk από new wave συγκροτήματα.

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν θα είχε κανένα νόημα να διασκευαστούν με ανάλογες ενορχηστρώσεις, οι Nouvelle Vague αποφάσισαν να κρατήσουν το μελωδικό πυρήνα κάθε σύνθεσης και να επανεκτελέσουν τα πάντα από την αρχή.

Tα τελευταία χρόνια έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο, ενώ έχουν εμφανιστεί μαζί και με τους Dead Can Dance στο Hollywood Bowl του Los Angeles. Έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και των μεγάλων φεστιβάλ και των μικρών clubs και φυσικά όσοι τους έχουμε δει live σε κάποια από τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, έχουμε κάθε λόγο να ξαναδώσουμε ραντεβού με την εμπνευσμένη μπάντα από τη Γαλλία.

55ο Φεστιβάλ Δημητρίων - πρόγραμμα
Οι Nouvelle Vague live στο 55ο Φεστιβάλ Δημητρίων
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:20
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ