Οι Πλαστικοί Χειρουργοί συνεδριάζουν στη Θεσσαλονίκη

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί συνεδριάζουν στη Θεσσαλονίκη

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής επιστρέφει εφέτος για 3η φορά στη Θεσσαλονίκη έχοντας ως επίσημο διοργανωτή συνεδρίων (PCO) την ARTION Conferences & Events. Το Συνέδριο που διεξάγεται αυτή τη χρονιά μεταξύ 5 – 7 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace,  αποτελεί την πλέον επίσημη και σημαντική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
 
Επιστρατεύοντας τη γνώση, την εμπειρία, την καλαισθησία και το δημιουργικό σχεδιασμό στο 11ο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης η Πλαστική Χειρουργική θα ταυτιστεί με τις αρετές που αναδεικνύει και την αξιοποιούν. Αρετές που στην πόλη μας έχουν συμπυκνωθεί στην από ετών τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα της κατασκευής και εξέλιξης των Laser από τη μοναδική ελληνική εταιρεία, και που θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν μέσα από τη συμμετοχή διακεκριμένων διεθνών & Ελλήνων πλαστικών χειρουργών καθώς επίσης μέσω των εκτενών ανακοινώσεων που θεσπίζονται στο πρόγραμμα του Συνεδρίου.
 
Η συγκεκριμένη διοργάνωση στοχεύει να εκπέμψει σαφή και κατανοητά μηνύματα πρακτικού ενδιαφέροντος προς τους ασθενείς και την κοινωνία εξασφαλίζοντας παράλληλα την επιτυχία του Συνεδρίου και την προβολή του έργου των Πλαστικών Χειρουργών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.hesprascongress.gr ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310250928 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και e-mail welcome@hesprascongress.gr.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως