{ Μουσική }

Οι Yako Trio στο ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe


Κατηγορίες: Μουσική

Οι Yako Trio στο ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe

Χώρος: ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλειου), 54636
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Yako Trio
Πότε: 17/07/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Οι Yako Trio στο ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe

Το πρώτο καλοκαιρινό live στο πιο ομόρφο νησί της Καραϊβικής έρχεται! Τετάρτη 17 Ιουλίου λίγο μετά τις 21.00 οι Yako Trio έρχονται & φέρνουν τη jazz στην αυλή του Τελλόγλειου!

Οι Yako Trio είναι ένα σχήμα νέων μουσικών που επιχειρεί κάτι εντελώς πρωτότυπο και δημιουργικό: ένα jazz αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα μουσικό και συνθέτη Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Τρεις μουσικοί, με σπουδές στην jazz και μουσικές περιπλανήσεις στο εξωτερικό, επέστρεψαν στην πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσουν έναν γόνιμο διάλογο με τους ιδιαίτερους ήχους και την ιστορία της. Μια ιστορία πολυπολιτισμική, όπως και οι Yako Trio, που αλληλεπιδρούν με διαφορετικές μουσικές και κουλτούρες, καταλύοντας τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη.

Με έμπνευση το έργο του Γιάννη Κωνσταντινίδη και τις διασκευές του σε οικείες μελωδίες και ρυθμούς της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, οι τρεις μουσικοί προσεγγίζουν ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια με έναν νέο, δυναμικό και δημιουργικό τρόπο. Συνδυάζουν παραδοσιακά ιδιώματα και κλασικές αρμονίες με στοιχεία της σύγχρονης jazz και αυτοσχεδιασμούς. Διασκευάζουν το έργο του Κωνσταντινίδη και το επανασυστήνουν στο κοινό μέσα από δικούς τους ήχους και βιώματα, παρουσιάζοντας επίσης πρωτότυπες συνθέσεις στο γενικό πλαίσιο του jazz ήχου.

Συντελεστές:
Λέανδρος Πασιάς, πιάνο
Γιώργος Κλουντζός – Χρυσίδης, τύμπανα
Βαγγέλης Βραχνός, κοντραμπάσο

ΑνφάνΓκατέ In Guadeloupe, Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου)
Reservations : 2310 247 307
Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ