Μ - Λ ΚΚΕ

Οι υποψήφιοι του Μ-Λ ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μάη με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που δίνει σήμερα 3 Μαΐου 2023 στη δημοσιότητα.

Συμφωνα με σχετική ανακοίνωση, γνωστοποιείται ότι οι οικονομικές δυσκολίες είναι αυτές που επέβαλαν στο Μ-Λ ΚΚΕ να περιορίσει τον αριθμό των υποψηφίων του στους νομούς της χώρας. Τα παράβολα (150 ευρώ για κάθε υποψήφιο) δημιουργούσαν ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος, αν συνυπολογιστεί και το σοβαρό ενδεχόμενο δεύτερων εκλογών σε ενάμιση μήνα καθώς και των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον επόμενο Οκτώβρη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “οι 67 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του Μ-Λ ΚΚΕ είναι άνθρωποι του αγώνα και της μαζικής συνδι­καλιστικής πάλης, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, πο­λιτικά στελέχη, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμβολή τους στην υπε­ράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαι­ωμάτων, τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους λαϊκούς αντιιμπεριαλιστικούς αντιφασιστικούς αγώνες, για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή του καθεστώτος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της υποτέλειας.

Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να υπηρετήσει και να αναδείξει:

Τον προσανατολισμό του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ανεργίας και της ξένης εξάρτησης.

Κόντρα στους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, καταδικάζοντας τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκιμάζοντας τις δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής.

Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στον ανειρήνευτο αγώνα ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και υποτέλειας και ενάντια στο σύστημα της άγριας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ του Παύλου

ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παντελή

Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου

ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Μιχαήλ

ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Ευαγγέλου

ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΗΣ

ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗ ΖΩΗ του Ηλία

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη

ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου

 


Θεσσαλονίκη 3 Μαΐου 2023     #Μ – Λ ΚΚΕ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως