Οικογενειακή τραγωδία στο Παγκράτι: 74χρονη στραγγάλισε τον σύζυγό της μετά από καβγά

Μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Παγκράτι, έστω και αν χρειάστηκαν οκτώ μήνες εξονυχιστικής έρευνας των αστυνομικών για τον θάνατο ενός 82χρονου ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός εντός της οικίας του, στις 21 Νοεμβρίου το 2020.

Αρχικά, ως αίτια θανάτου του ηλικιωμένου είχαν καταγραφεί χρόνια παθολογικά προβλήματα.

Αυτό άλλωστε είχε επικαλεστεί και η 74χρονη σύζυγός του η οποία είχε καλέσει το ΕΚΑΒ για να αναφέρει το θάνατο του συζύγου της.

Όμως τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο 82χρονος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, αφού τον είχαν στραγγαλίσει.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι ανέλαβαν την έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών διαπίστωσαν ότι μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού υπήρχαν συνεχείς καβγάδες, λόγω και των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η 74χρονη σύζυγος της.

Οι υποψίες στράφηκαν και προς το μέρος της. Αποτέλεσμα ήταν πριν από λίγες ημέρες η ηλικιωμένη να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, όπου και τελικά ομολόγησε πως κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού σκότωσε το σύζυγό της.

Η 74χρονη συνελήφθη αλλά κατόπιν υπόδειξης του εισαγγελέα οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.