Αστυνομικοί

Οικοσμός Αγία Σοφία: Συνελήφθη 27χρονος για επίθεση ρομά σε αστυνομικούς

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στον Οικισμό Αγία Σοφία στα Διαβατά. Συνελήφθη 27χρονος για φθορές και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Ελέγχθηκαν (68) άτομα και (57) οχήματα

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη ένα άτομο για τα αδικήματα των διακεκριμένων φθορών και απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου, ενώ βρέθηκαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες σήμερα (13-01-2023), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, του Τμήματος Ασφάλειας Δέλτα, και των Διευθύνσεων Τροχαίας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ελέγχθηκαν συνολικά:

(68) άτομα,
(57) οχήματα και
(1) οικία

Κατά τη διενέργεια των ελέγχων:

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα των διακεκριμένων φθορών και απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου, πράξεις που έλαβαν χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (12-01-2023) (σχετ. το από 13-01-2023 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).
Βρέθηκαν σε αυτοσχέδιο χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων πλησίον του οικισμού, αφαιρεθείσες πινακίδες κυκλοφορίας και
Βεβαιώθηκαν (3) παραβάσεις Κ.Ο.Κ..


Θεσσαλονίκη 13 Ιανουαρίου 2023