ΟΗΜΥGOD: Στη νέα πλατφόρμα του Μάριου Tériade Ελευθεριάδη, η τέχνη συναντά τη φιλανθρωπία

Όταν κάποιος λέει “Oh my God!” συνήθως εκφράζει θαυμασμό, έκπληξη, χαρά! Μια τέτοια αίσθηση θα σας κυριέψει όταν θα δείτε τη νέα πλατφόρμα ohmygod.gr.

Ένας ψηφιακός κόσμος που αγαπά τη μόδα, την τέχνη, το design και την φιλανθρωπία. Ενας αληθινός κόσμος που λέει “Nαι!” στην όμορφη ζωή και την αστείρευτη δημιουργικότητα.

Με έμφαση σε μια up-to-date αισθητική, όπου το χρώμα και η άποψη δεσπόζουν, έρχεται κοντά σας με μοναδικές δημιουργίες, από ρούχα έως αξεσουάρ και από αντικείμενα τέχνης έως μάσκες, όλα φτιαγμένα στην Ελλάδα με υλικά υψηλών προδιαγραφών και με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, για να απογειώνουν είτε την εμφάνιση είτε το χώρο σας.

To OHMYGOD δεν είναι όμως ένα απλό e-shop. Είναι μια ολόκληρη ιδέα, είναι ένας χώρος έκφρασης που θα φιλοξενεί τις δημιουργίες επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών και θα αναδεικνύει το έργο τους.

Στo OHMYGOD οι πωλήσεις από τα προϊόντα της συνδέονται με καλό σκοπό!

Έτσι, κάθε αγορά σας μέσω του OHMYGOD αποκτά επιπλέον αξία και νόημα, γιατί μέρος εσόδων πάνε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις οπως τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS που μεριμνούν για το συνάνθρωπό μας και κυρίως τα παιδιά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Μάριος Tériade Ελευθεριάδης, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του OHMYGOD, στο παρελθόν έχει αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες είτε πρόκειται για τα ‘Φασκιωμένα’ σε συνεργασία με το Bléείτε, πρόσφατα, για τις ‘Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης’, μια πανελλαδική ενέργεια, την οποία συντόνισε ο ίδιος και που οδήγησε στην κατασκευή 100.000 μασκών στη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρθηκαν στα νοσοκομεία της χώρας στην δύσκολη περίοδο έλλειψης υγειονομικού υλικού.

Έτσι και τώρα με την ίδρυσή του, το OHMYGOD προχωράει ένα βήμα παραπέρα, συνδέοντας την τέχνη, την αισθητική, τη μόδα με μια ανεκτίμητη αξία: εκείνη της προσφοράς και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας!

Με αυτόν τον τρόπο κάθε αγορά σας αποκτά ένα διπλό νόημα: εσείς έχετε την απόλαυση μοναδικών δημιουργιών και εκείνοι που βρίσκονται σε ανάγκη αποκτούν με τη δική σας συμβολή τις προοπτικές για μια καλύτερη ζωή.

Κι αυτός είναι ένας λόγος για να πείτε: OHMYGOD

Κατάστημα: Χρυσοστόμου Σμύρνης 1-3, Παραλία, 546 22, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2316-016-994 , 693-243-5616 , ohmygod@ohmygod.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως