Όλες οι αιτήσεις δεκτές για τις παιδικές κατασκηνώσεις από Δήμο Παύλου Μελά

Όλες οι αιτήσεις δεκτές για τις παιδικές κατασκηνώσεις από Δήμο Παύλου Μελά

Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις που έγιναν για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του Δήμου Παύλου Μελά, που ξεκίνησε στις παιδικές κατασκηνώσεις Ελαιώνες στο Γομάτι Χαλκιδικής (Πυργαδίκια), από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Αυγούστου.
 
Συγκεκριμένα για τη φετινή περίοδο 2015, ο Δήμος απέστειλε 255 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων σχολείων,  εκ των οποίων 225 συμμετέχουν με την οικονομική επιβάρυνση των 90 ? ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το δήμο και 30 παιδιά που θα συμμετέχουν δωρεάν, με ανάληψη του κόστους παραμονής  στην κατασκήνωση εξ ολοκλήρου από το Δήμο.
Στο πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων γίνονται δεκτά παιδιά δημοτών & ετεροδημοτών που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά. Τα προγράμματα της κατασκήνωσης είναι προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών και είναι σχεδιασμένα μέσα από την γνώση και την εμπειρία των στελεχών της κατασκήνωσης. Τα παιδιά θα απασχοληθούν ευχάριστα, θα ψυχαγωγηθούν  θα αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες, θα δημιουργήσουν νέες φιλίες και θα συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
 
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης, ο αρμόδιος  για το πρόγραμμα των κατασκηνώσεων Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων κ. Παντελής Νιγδέλης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Χριστοδούλου ξεπροβόδισαν τα παιδιά το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου ημέρα αναχώρησης από το πρώην στρατόπεδο του Παύλου Μελά και συνομίλησαν με τους γονείς τους οποίους και ευχαρίστησαν που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως