Όλες οι Συγκεντρώσεις - πορείες σήμερα 13/1 στη Θεσσαλονίκη

Κόσμος - Διαμαρτυρία - Δικαστήριο

Όλες οι  συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες που είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Ειδικότερα:

  •  9:00 Δικαστήρια: αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 15 συλληφθέντες κατά την εκκένωση της νέας κατάληψης στο ΑΠΘ.
  • 12:00 ΠΑΜΑΚ: φοιτητές θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην Πρυτανεία  για ικανοποίηση αιτημάτων τους και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα μετάδοσης του κορωνοϊού.
  • 12:00 ΑΠΘ : φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην Πρυτανεία για την εκκένωση της κατάληψης παραμονή πρωτοχρονιάς στο κτίριο του Βιολογικού. Διαβάστε Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση κατειλημμένου χώρου στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ
  • 13:00 Καμάρα: φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο νόμο 4777 και το νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο
  • 18:30 ΥΜΑΘ: εργατικά σωματεία θα διαδηλώσουν έξω από το ΥΜΑΘ με αίτημα μέτρα για την προστασία της υγείας.

Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως