{ Διεθνή }

Ολλανδία: Ουρές και για την προμήθεια κάνναβης λόγω κορωνοϊού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ολλανδία: Ουρές και για την προμήθεια κάνναβης λόγω κορωνοϊούΟ κορωνοϊός έφερε ουρές για την προμήθεια κάνναβης στην Ολλανδία...

Μετά το χαρτί τουαλέτας και τα μακαρόνια...η μαριχουάνα: οι Ολλανδοί καπνιστές κάνναβης έκαναν την Κυριακή ουρές μπροστά στα coffee shops για να κάνουν τις προμήθειές τους πριν από το κλείσιμο από το απόγευμα στις 18.00 για την αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19.
 
Μαζί με τα coffee shops έκλεισαν τα σχολεία, τα μπαρ, τα εστιατόρια και οι οίκοι ανοχής.
 
«Δεν θα μπορούμε πια να αγοράσουμε χόρτο ίσως για τους επόμενους δύο μήνες. Άρα δεν θάναι κι΄άσχημα να έχουμε λίγο στο σπίτι», « Για την περίπτωση που θα πρέπει να περάσουμε εβδομάδες ή και μήνες στο σπίτι, δεν θα είχα αντίρρηση για λίγο χόρτο. Η καραντίνα μπορεί να διαρκέσει», έλεγαν οι άνθρωποι που έσπευσαν στις ουρές στο Αμστερνταμ και την Χάγη ειδοποιημένοι για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις νωρίτερα το απόγευμα.
 
Αν και θεωρητικά παράνομες, η πώληση και η κατανάλωση 5 γραμμαρίων κάνναβης ανά άτομο στο μέγιστο είναι ανεκτά στην Ολλανδία από το 1976 στα coffee shops, ενώ η καλλιέργεια και η χονδρική πώληση παραμένουν απαγορευμένες και βρίσκονται στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ