Ολοκληρώθηκε ο 24ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού

Ολοκληρώθηκε ο 24ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού

Ο 24ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. & του Δήμου Αθηναίων και διεξήχθη στις 9 Σεπτέμβρη στο Ζάππειον Μέγαρο, τηρώντας πλήρως όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.
Στη διοργάνωση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την Ελλάδα, συμμετείχαν 20 διαφορετικές αποστολές από όλο τον κόσμο με σκοπό την ανάδειξη της καλλονής που θα εκπροσωπήσει τον Διεθνή τίτλο.

MISS Παγκόσμιος Τουρισμός 2020 αναδείχθηκε η Ελληνίδα Νατάσα Βελιανίτη, ενώ τον τίτλο της MISS KYANA International απέσπασε η εκπρόσωπος από την Κορέα  Ναμι Γιο στη βράβευση που έγινε στο κατάστημα YOUR COSMETICS στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΥΑΝΑ, η Ελληνική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, με πολυετή παρουσία στον κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρόσφερε προϊόντα και πληθώρα δώρων ως Μεγάλος Χορηγός στον 24ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού. Την ΚΥΑΝΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής. Η ΚΥΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κουτούλια Γιώργο, Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων, ιδρυτή της Ακαδημίας Μοντέλων και του Future Models για τη δημιουργική και άριστη συνεργασία.

Λεζάντες φωτογραφιών

2.    24ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού Ζάππειον Μέγαρο

3.    Γιάννης Βασιλειάδης, Miss Τουρισμός Αγγλία Άναμπελ Μείζελ, Δεύτερη αναπληρωματική Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Κορέα Ναμι Γιο, National Director KOΡΕΑ και Διοργανωτής του Miss Τουρισμός ΚΟΡΕΑΣ Ricky JungHoon, Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Ελλάδα Νατάσα Βελιανίτη, κ. Κουτούλιας Γιώργος, Πρώτη αναπληρωματική Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Βραζιλία Καρία Φερείρα και Miss Φωτογένεια Λευκορωσία Αλερία Κίσκο.

5.    Ελβίνα Κασπαριάν, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΚΥΑΝΑ, Miss KYANA International και Γιάννης Βασιλειάδης, Πρόεδρος ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E.

6.     Miss Παγκόσμιος Τουρισμός και Miss KYANA International 2020

7.     Επίσκεψη των διαγωνιζομένων καλλονών στο κατάστημα YOUR COSMETICS στην Ι. Δραγούμη 23, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως