Site icon Cityportal.gr

Ολυμπιακοί-Τόκιο 2020: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών για τις (30/07)

Με κωπηλασία θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την Παρασκευή (30/7).

Οι φίλοι του στίβου χαμογελούν, καθώς αρχίζει ο -για πολλούς- βασιλιάς των Ολυμπιακών Αγώνων. Ξεκινάει αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου.Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν 20 αθλητές, κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου. Πρώτη παρουσία η Ραφαέλα Σπανουδάκη που θα λάβει μέρος στον προκριματικό των 100 μέτρων ενώ η Βούλα Παπαχρήστου θα συμμετάσχει στον προκριματικό του άλματος τριπλούν, και καλείται να ξεπεράσει το όριο των 14 μέτρων και 40 εκατοστών για να προκριθεί απευθείας στον τελικό.

Η Αννέτα Κυρίδου θα δώσει αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-12 λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, ενώ 40 λεπτά αργότερα ο Στέφανος Ντούσκος θα δώσει τη μάχη του στο μονό σκιφ.Στις 4:30 η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο των προκριματικών και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό που θα γίνει στις 8:00.

Την προσπάθειά τους συνεχίζουν και τα πληρώματα της ιστιοπλοΐας, ενώ η δράση συνεχίζεται και στην κολύμβηση με τον Κριστιάν Γκολομέεβ
(100μ.ελεύθερο) και τα 4Χ100 μικτής.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα

Exit mobile version